Σούπερλιγκ

Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Κρίσιμα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερλιγκ.

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος (26/05, 18:15): Έκανε το χρέος του ο ΠΑΟΚ την περασμένη Δευτέρα, πραγματοποίησε μια ακόμη σοβαρή εμφάνιση και πήρε πολύτιμο «διπλό» στη Νέα Σμύρνη. Ο δικέφαλος «απενεργοποίησε» τον Πανιώνιο, που έμεινε τελευταίος με έναν πόντο και έτσι σήμερα μπορεί να ελπίζει σε ακόμη ένα «τρίποντο», που θα του δώσει προβάδισμα για την πρώτη θέση. Χωρίς έξι βασικούς (Καραμάνος, Χαλκιαδάκης, Ανσαριφάρντ, Βλάχος, Οικονόμου και Μπακασέτας) οι κυανέρυθροι σήμερα στην Τούμπα, λογικά θα χάσουν και μάλιστα εύκολα.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.97 @Stoiximan)

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (26/05, 20:30): Χωρίς ενέργεια η ΑΕΚ, ηττήθηκε απόλυτα δίκαια και καθαρά 3-0 απ’ τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα. Σήμερα είναι υποχρεωμένη να κερδίσει, καθώς με άλλο αποτέλεσμα θα μείνει πολύ πίσω στη μάχη της πρωτιάς. Πήρε ψυχολογία μετά την πρώτη φετινή νίκη σε ντέρμπι ο Παναθηναϊκός, είναι πιο «φρέσκος» και έχει περισσότερες επιλογές απ’ την «ένωση», του δίνουμε προβάδισμα για να πάρει νίκη και σήμερα.

Προγνωστικό: 2 DNB (1.95 @Stoiximan)