Σούπερλιγκ

Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 5η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, απ’ το πρόγραμμα της οποίας ξεχωρίζει η αναμέτρηση Λάρισα – Ολυμπιακός.

ΠΑΟΚ – Ξάνθη (25/09, 16:00): Σε φοβερό μομέντουμ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που «έσπασε την κατάρα» της Τρίπολης, κερδίζοντας 1-2 τον τοπικό Αστέρα την περασμένη Δευτέρα. Εκπληκτική εμφάνιση για τον δικέφαλο στο πρώτο ημίχρονο, ήλεγξε το ματς, σκόραρε δύο φορές και είδε τον αντίπαλο να μένει με 10 παίκτες. Σήμερα θέλει να κάνει το 3/3 κόντρα στην απογοητευτική Ξάνθη, που βάσει λογικής, δεν πρόκειται να τον απειλήσει.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 2,5 (1.67 @Magicbet)

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης (25/09, 18:15): Ντέρμπι ανάμεσα στις δύο μεγάλες απογοητεύσεις των πρώτων δύο αγωνιστικών, με την ιδιαιτερότητα της αποχώρησης Δέλλα απ’ το Περιστέρι. Ο υψηλόσωμος προπονητής αποτέλεσε παρελθόν απ’ τον Ατρόμητο μετά την εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ τον Παναιτωλικό, «πληρώνοντας το μάρμαρο» των 2/2 ηττών, αλλά και της επιθετικής αφλογιστίας της ομάδας του, η οποία δημιουργεί φάσεις, αλλά δεν μπορεί να σκοράρει. Στον αντίποδα, ο Αστέρας απογοήτευσε και κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχασε 1-2 εντός έδρας και έκανε δεύτερη σερί ήττα. Δείχνει να μην πατάει καθόλου καλά, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Ποντάρουμε στην αλλαγή κλίματος στον Ατρόμητο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.41 @Interwetten)

Λεβαδειακός – Κέρκυρα (25/09, 18:15): Με την πλάτη στον τοίχο παίζει σήμερα ο Λεβαδειακός, με τον Ράτκο Ντόστανιτς να ρισκάρει ίσως ακόμη και τη δουλειά του σε ενδεχόμενο μη νίκης. Οι Βοιωτοί ξεκίνησαν με 2/2 ήττες κόντρα σε Παναθηναϊκό (0-3 εντός) και Πλατανιά (3-2 εκτός), πληρώνοντας την τραγική τους έναρξη σε αμφότερα τα παιχνίδια, δείχνουν ακόμη να «ψάχνονται». Στον αντίποδα, η Κέρκυρα επικράτησε εύκολα εντός έδρας 2-0 της Λάρισας και πήρε αυτό που άδικα έχασε στην πρεμιέρα απ’ τον Πλατανιά (0-1). Θα πάμε με τους Φαίακες.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.35 @Stoiximan)

Λάρισα – Ολυμπιακός (25/09, 20:30): Έκανε το 2/2 ο Ολυμπιακός, που μπορεί να δυσκολεύτηκε πάρα πολύ κόντρα στον Ηρακλή, αλλά στο φινάλε εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη δυνάμεων του αντιπάλου και γύρισε το ματς. Στον αντίποδα, η Λάρισα ηττήθηκε εύκολα στην Κέρκυρα 2-0 και πλέον το πρόγραμμα γίνεται εξόχως δύσκολο γι’ αυτήν. Σήμερα δύσκολα θα αποφύγει την ήττα, σ’ ένα ματς όπου λογικά θα δούμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.75 @Goalbet)