Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα για την 8η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Ηρακλής – Ατρόμητος (23/10, 16:00): Εξελίξεις έφερε στον Ηρακλή η ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ (1-0), σε παιχνίδι όπου αδικήθηκε κατάφωρα απ’ τη διαιτησία. Παρελθόν ο Νίκος Παπαδόπουλος απ’ τον πάγκο των κυανολεύκων, ένας άνθρωπος που ήταν κάτι παραπάνω από προπονητής, τα ηνία πλέον αναλαμβάνει ο Γιάννης Αμανατίδης, πρόσωπο με μεγάλη καριέρα ως παίκτης, αλλά μηδενική εμπειρία ως κόουτς. Ο Ατρόμητος έρχεται από τρία σερί θετικά αποτελέσματα, όπου μάλιστα δε δέχτηκε γκολ (2-1-0), θεωρούμε ότι μπορεί να φύγει νικητής απ’ το «Καυτανζόγλειο».

Προγνωστικό: Διπλό (2.10 @Stoiximan)

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός (23/10, 18:15): Η αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω των σεισμικών δονήσεων στην πρωτεύουσα της Ηπείρου ανάγκασε τον Λεβαδειακό σε απραξία τριών εβδομάδων, κάτι που λογικά θα φέρει έλλειψη ρυθμού. Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός επέστρεψε απ’ τη διακοπή με το επιβλητικό 4-0 επί της Κέρκυρας, στο τέταρτο σερί ματς που δε χάνει και δε δέχεται γκολ (2-2-0). Κοιτάμε προς τα δεξιά.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.22 @Goalbet)

ΠΑΣ Γιάννινα – Λάρισα (23/10, 18:15): Θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα η Λάρισα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο δεν κατάφερε να τελειώσει καλά τις φάσεις και ηττήθηκε 1-2. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έρχεται από απραξία τριών εβδομάδων λόγω της αναβολής της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, ωστόσο εντός έδρας είναι πάντα δυνατός. Στον αντίποδα, η Λάρισα δεν πείθει μακριά απ’ το γήπεδο της. Επιλογή μας ο άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος (2.17 @Betshop)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (23/10, 20:30): Σούπερ ντέρμπι στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι είναι πλέον στην κορυφή μετά τις δύο σερί νίκες επί των ΑΕΚ (3-0) και Πανιωνίου (0-2), σήμερα θέλουν να κάνουν επίδειξη δύναμης εναντίον και του δικεφάλου του βορρά. Οι Θεσσαλονικείς έρχονται απ’ το αγχωτικό 1-0 επί του Ηρακλή, παιχνίδι που θα μπορούσαν να έχουν «καθαρίσει» από νωρίς, αλλά στο φινάλε χρειάστηκαν τη βοήθεια της διαιτησίας. Θεωρούμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο, αλλά ποντάρουμε στη δημιουργική ικανότητα του ΠΑΟΚ (βγάζει φάσεις με το… τσουβάλι) και επιλέγουμε το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.25 @Magicbet)