Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 15η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (18/12, 15:00): Πέρασε απ’ τα Γιάννινα ο Ολυμπιακός, που έκανε καλό παιχνίδι και επικράτησε δίκαια 0-2. Παρέμεινε στο +7 απ’ τη δεύτερη θέση ο πρωταθλητής, σήμερα υποδέχεται τον Παναιτωλικό και δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.87 @Stoiximan)

Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης (18/12, 17:15): Επέστρεψε στις ήττες ο Ηρακλής την περασμένη αγωνιστική, καθώς έκανε κακή εμφάνιση εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό. Τραγικός ήταν ο Αστέρας Τρίπολης στο εντός έδρας ματς με τη Βέροια (0-0), δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης και σήμερα είναι ικανός να χάσει ακόμη κι απ’ αυτόν τον Ηρακλή, που σε τελική ανάλυση, κέρδισε τον πολύ καλύτερο ΠΑΣ Γιάννινα.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.00 @Stoiximan)

Λεβαδειακός – Πανιώνιος (18/12, 17:15): Από δύο σερί «βαριές» εκτός έδρας ήττες προέρχεται ο Λεβαδειακός από Ολυμπιακό (4-0) και ΑΕΚ (4-0), σήμερα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Πήρε το «τρίποντο» που είχε μεγάλη ανάγκη ο Πανιώνιος, που μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στο Κύπελλο και σήμερα σίγουρα θα θελήσει να δώσει απαντήσεις.

Προγνωστικό: G/G (2.08 @Stoiximan)

Λάρισα – Παναθηναϊκός (18/12, 19:30): Υπό ασφυκτική πίεση η Λάρισα, έρχεται από δύο σερί ήττες, τελευταία εκ των οποίων εκτός έδρας κόντρα στην Ξάνθη (1-0). Τα «έψαλλε» ο Αλέξης Κούγιας στους παίκτες του, απ’ τους οποίους ζήτησε οπωσδήποτε νίκη σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό, που όμως έρχεται από σπουδαίο «διπλό» επί του Ατρομήτου και δείχνει να έχει αλλάξει το κλίμα στο εσωτερικό του επί Ουζουνίδη. Θα πάμε με το διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό