Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 7η αγωνιστική της Σούπερλιγκ.

Παναθηναϊκός – Ξάνθη (16/10, 16:00): Μπορεί να δυσκολεύτηκε λόγω της χαλάρωσης του στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, αλλά επέστρεψε στις νίκες με το 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Σήμερα υποδέχεται ξεκούραστος την Ξάνθη, που δεν έχει νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, έχει σκοράρει μόλις μια φορά και έμεινε «άσφαιρη» στα τρία τελευταία.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.87 @Betshop)

Ατρόμητος – Βέροια (16/10, 18:15): Με μόνιμο πλέον τον Γιώργο Κορακάκη στη θέση του προπονητή, ο Ατρόμητος «τρέχει» αήττητο σερί δύο αγώνων, όπου δε δέχτηκε γκολ. Πήρε ξεκούραστα το 0-0 στην Ξάνθη και σήμερα θέλει να εκμεταλλευτεί ξανά την έδρα του κόντρα στη Βέροια, που είναι επικίνδυνη και το έδειξε τόσο στη Νέα Σμύρνη (νίκη 1-2), όσο και εναντίον του ΠΑΟΚ (0-0). Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Χ2 (2.10 @Magicbet)

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός (16/10, 18:15): Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα με το εκτός έδρας 0-1 επί της Κέρκυρας, σε ματς όπου δεν έκανε ιδιαίτερα καλή εμφάνιση, αλλά είχε ουσία. Στον αντίποδα, ο Λεβαδειακός έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τη Λάρισα. Θα πάμε με την ισχυρή έδρα των Ηπειρωτών, εκεί όπου έχουν κάνει ήδη μια γκέλα (0-0 με Πλατανιά) και δε θέλουν δεύτερη.

Προγνωστικό: Άσσος (1.88 @Interwetten)

ΠΑΟΚ – Ηρακλής (16/10, 20:30): Το πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην Τούμπα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή. Προβλημάτισε ο δικέφαλος, που έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική στο 0-0 με τη Βέροια εκτός έδρας, σήμερα δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Υποδέχεται τον προβληματικό Ηρακλή –σε όλα τα επίπεδα-, βάσει λογικής θα πάρει το ματς, ωστόσο ο γηραιός έχει αποδείξει ότι είναι πολύ σκληρός για να «πεθάνει».

Προγνωστικό: Άσσος + G/G (3.25 @Stoiximan)