Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 14η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Παναιτωλικός – Ηρακλής (11/12, 15:00): Ο Ηρακλής «έσπασε το ρόδι» με το 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, σ’ ένα ματς όπου έβγαλε ψυχή και πάθος. Παραμένει τελευταίος στη βαθμολογία, αλλά πλέον είναι στο -3 απ’ τη γραμμή σωτηρίας. Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός «τσίμπησε» εκτός έδρας πόντο με τη Βέροια, σήμερα είναι φαβορί για τη νίκη και μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα του κόντρα στον αδύναμο Ηρακλή.

Προγνωστικό: Άσσος + Under 3,5 (1.88 @Stoiximan)

ΠΑΟΚ – Πλατανιάς (11/12, 17:15): Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε εκτός έδρας απ’ τον Παναθηναϊκό (1-0) και ο Σαββίδης αποφάσισε να «μαντρώσει» τους παίκτες σε ξενοδοχείο. Στους 11 πόντους ο δικέφαλος, το μοναδικό πλέον που μπορεί να διεκδικήσει είναι η είσοδος στην πεντάδα. Ιδιαίτερα κρίσιμο ματς σήμερα με τον Πλατανιά, που επίσης δεν είναι σε καλό φεγγάρι, αλλά είναι αρκετά «σφιχτός» και έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί σε γήπεδα όπως η Τούμπα.

Προγνωστικό: Χ2 (2.88 @Stoiximan)

Πανιώνιος – Κέρκυρα (11/12, 17:15): Γκέλα για τον Πανιώνιο το εκτός έδρας 1-1 με τον Πλατανιά, σε παιχνίδι όπου προηγήθηκε, είχε τον έλεγχο του αγώνα και όλα άλλαξαν μετά την αποβολή του Βλάχου στο 65’. Σήμερα θέλει τη νίκη για να μείνει κοντά στην πεντάδα, υποδέχεται την Κέρκυρα, που είναι σε καλό φεγγάρι, καθώς «τρέχει» αήττητο σερί πέντε αγώνων σ’ όλες τις διοργανώσεις (1-4-0). Επιλογή μας το 2-3 Goal, το οποίο επιβεβαιώνει συχνά ο Πανιώνιος.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @Stoiximan)

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (11/12, 19:30): Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι Περιστεριώτες έρχονται από δύο σούπερ εκτός έδρας νίκες με ΠΑΟΚ (3-4) και Λάρισα (1-2), οι οποίες τους ανέβασαν στους 17 πόντους και το -1 απ’ τη δεύτερη θέση. Επιτυχές ντεμπούτο έκανε ο Ουζουνίδης στον πάγκο των πρασίνων, καθώς ήρθε η νίκη με τον ΠΑΟΚ (1-0) και παράλληλα η ηρεμία στα αποδυτήρια. Περιμένουμε κλειστό ματς, λογική επιλογή το Χ ημίχρονο.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (2.02 @Stoiximan)