Σούπερλιγκ

Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα στο πρωτάθλημα της Σούπερλιγκ, όπου η δράση της πρεμιέρας (3η αγωνιστική λόγω των αναβολών) συνεχίζεται σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις.

ΑΕΚ – Ξάνθη (11/09, 16:00): Το απόλυτο φαβορί για τη νίκη είναι σήμερα η ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη, έστω κι αν οι τελευταίες εμφανίσεις της «ένωσης» στα φιλικά δεν ήταν αυτές που έπρεπε. Οι Ξανθιώτες είναι «σφιχτή» ομάδα, κράτησαν τον «κορμό» τους από πέρυσι και κινήθηκαν ελάχιστα στο μεταγραφικό κομμάτι, είναι βέβαιο ότι θα βάλουν δύσκολα στην ΑΕΚ. Βλέπουμε να κερδίζει με «αίμα» ο δικέφαλος.

Προγνωστικό: 1 + Under 2.5 (2.75 @Magicbet)

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (11/09, 18:15): Ομάδα με επιθετική διάθεση έδειξε ότι φτιάχνει ο Ίβιτς στον ΠΑΟΚ, που μετράει ήδη τέσσερα επίσημα ματς στα πόδια του για την Ευρώπη. Υπήρξαν αμυντικά προβλήματα για τον δικέφαλο, που δέχτηκε γκολ σε αμφότερα τα ματς με τον Άγιαξ, ενώ το ίδιο θα συνέβαινε και εναντίον της Ντιναμό Τιφλίδας αν ο αντίπαλος ήταν πιο ποιοτικός. Θεωρούμε ότι είναι πιθανό να σκοράρει ο Παναιτωλικός, έστω κι αν μέχρι στιγμής δεν είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε τη δυναμική του.

Προγνωστικό: G/G (2.30 @Interwetten)

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος (11/09, 18:15): Έχει χαθεί το πλεονέκτημα των επίσημων ευρωπαϊκών αγώνων για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έπαιξε τελευταία φορά στις 4 Αυγούστου κόντρα στην Αλκμάαρ (εντός έδρας ήττα 1-2). Έκτοτε πέρασε περισσότερο από ένας μήνας με φιλικά και προπονήσεις, συνθήκες που είχε και ο Ατρόμητος. Οι φιλοξενούμενοι αναμένονται σαφώς καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι, στα φιλικά είχαν καλή εικόνα, θεωρούμε ότι μπορούν να φύγουν νικητές απ’ τους «Ζωσιμάδες».

Προγνωστικό: 2 DNB (2.22 @Stoiximan)

Ολυμπιακός – Βέροια (11/09, 20:30): Εντός έδρας πρεμιέρα για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, που βάσει λογικής δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στη Βέροια. Οι ερυθρόλευκοι χρωστούν μια καλή εμφάνιση στον κόσμο τους, θα παίξουν ενισχυμένοι μετά τις μαζικές προσθήκες των τελευταίων ημερών, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν κερδίσουν. Θεωρούμε πιθανό ένα σκορ 2-0 ή 3-0.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.20 @Goalbet)