Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 10η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (06/11, 15:00): Τέσσερα σερί ματς χωρίς να σκοράρει συμπλήρωσε ο Πανιώνιος, που ηττήθηκε εκτός έδρας 2-0 απ’ τη Λάρισα. Οι κυανέρυθροι πήραν μόλις μια νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-1-3), σήμερα υποδέχονται τον ΠΑΟΚ, που έρχεται απ’ την αναιμική εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία έληξε με νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα (1-0). Περιμένουμε καλό ματς με γκολ εκατέρωθεν.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @Stoiximan)

Κέρκυρα – Βέροια (06/11, 17:15): Καλή εμφάνιση έκανε η Κέρκυρα στο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη, όπου δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και είχε 2-3 κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει (και δοκάρι με τον Τουράμ). Στον αντίποδα, η Βέροια έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τον Πλατανιά, στο τέταρτο σερί ματς πρωταθλήματος που δεν κερδίζει (0-3-1). Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, θα πάμε με το «διπλό».

Προγνωστικό: Άσσος (2.26 @Goalbet)

Παναιτωλικός – Λάρισα (06/11, 17:15): «Πλήρωσε» τα αμυντικά του λάθη ο Παναιτωλικός την περασμένη Δευτέρα και ηττήθηκε εντός έδρας 1-2 απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Υποδέχεται τη Λάρισα, που έρχεται από νίκη 2-0 επί του Πανιωνίου, αλλά το κλίμα χάλασε μετά την αιφνίδια απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη απ’ τον Αλέξη Κούγια. Θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.01 @Betshop)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (06/11, 19:30): Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κλείνει το σημερινό πρόγραμμα. Σε καλύτερη κατάσταση οι ερυθρόλευκοι, προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, τελευταία εκ των οποίων το άδικο 0-1 επί του Ατρομήτου, σε παιχνίδι όπου αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα. Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες με το εντός έδρας 2-0 επί του Ηρακλή, βολεύεται περισσότερο σε εκτός έδρας συνθήκες και θεωρούμε ότι σήμερα «καίγεται» περισσότερο για τη νίκη.

Προγνωστικό: 2 DNB (3.55 @Magicbet)