Σούπερλιγκ

Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 6η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, απ’ όπου ξεχωρίζει το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Βέροια – ΠΑΟΚ (02/10, 16:00): Απρόσμενη νίκη πήρε η Βέροια την περασμένη εβδομάδα με το εκτός έδρας 1-2 επί του Πανιωνίου. Σήμερα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, που έρχεται από το εντός έδρας 0-0 με την Ξάνθη και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, προκειμένου να εκμεταλλευτεί και το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, όπου σίγουρα θα υπάρξει απώλεια για κάποια ομάδα (ή και για τις δύο). Φαβορί ο δικέφαλος, θεωρούμε όμως ότι θα δεχτεί γκολ.

Προγνωστικό: Διπλό και G/G (3.00 @Betshop)

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης (02/10, 18:15): Κάκιστος ο Παναθηναϊκός στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, έμεινε στο εκτός έδρας 0-0. Σήμερα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, που έρχεται με αλλαγή προπονητή μετά την απομάκρυνση του Μάκη Χάβου και τον ερχομό του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Δίνουμε προβάδισμα στους πράσινους και θεωρούμε ότι δύσκολα θα δεχτούν γκολ απ’ τους Αρκάδες.

Προγνωστικό: Να μη δεχτεί γκολ ο Παναθηναϊκός (2.05 @Magicbet)

Πλατανιάς – Παναιτωλικός (02/10, 18:15): Σούπερ τα πηγαίνει ο Πλατανιάς μέχρι στιγμής, καθώς μετά τις δύο σερί νίκες επί Κέρκυρας (0-1) και Λεβαδειακού (3-2), πήρε εκτός έδρας 0-0 στα Γιάννινα. Καλός και ο Παναιτωλικός στο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό (0-0), εκτός έδρας μάλλον βολεύεται περισσότερο και γι’ αυτό θα τον στηρίξουμε σήμερα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.85 @Interwetten)

Ολυμπιακός – ΑΕΚ (02/10, 20:30): Ολοκληρωτική απογοήτευση ο Ολυμπιακός την περασμένη εβδομάδα στη Λάρισα, ηττήθηκε 1-0 και επιβεβαίωσε το γεγονός ότι δεν πατάει καλά και ακόμη «ψάχνεται». Πισωγύρισμα έκανε και η ΑΕΚ στο 0-0 με τον Ηρακλή, όπου επίσης ήταν κακή, ωστόσο σήμερα στο Φάληρο θα πάει για δύο αποτελέσματα και το μομέντουμ την ευνοεί.

Προγνωστικό: Χ2 (1.95 @Stoiximan)