Σούπερλιγκ

Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σήμερα διεξάγεται η τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερλιγκ, με το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ να κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (23/05, 18:15): Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία του Πανιωνίου να πετύχει κάτι περισσότερο από την τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας. Οι κυανέρυθροι είναι δεδομένο ότι θα παίξουν πιο δυνατά και με περισσότερη ενέργεια μετά τα «γκάζια» του Ουζουνίδη, καλούνται όμως να αντιμετωπίσουν τον πειθαρχημένο ΠΑΟΚ επί Ίβιτς, που αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις στα πλέι οφ. Δε βασιζόμαστε ιδιαίτερα στις άμυνες, λογική και καλοπληρωμένη επιλογή το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.12 @Stoiximan)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (23/05, 20:30): Συνεχίζει να απογοητεύει ο Παναθηναϊκός, που δεν κέρδισε ούτε τον ΠΑΟΚ εντός έδρας, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη περισσότερο για 70 λεπτά. Διευρύνθηκε η κακή παράδοση φέτος με τις ομάδες των πλέι οφ, καμία εκ των οποίων δεν έχει κερδίσει το «τριφύλλι», παράδοση που θεωρούμε ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει και ίσως αυτή η στιγμή να ήρθε σήμερα. «Πατάμε» στο γεγονός ότι η ΑΕΚ θα δώσει τρίτο ματς σε έξι ημέρες και οι επιλογές του ρόστερ της δεν είναι πολλές.

Προγνωστικό: Άσσος (2.06 @Goalbet)