Σκωτία

Προγνωστικά Πρέμιερ Σκωτίας: Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική της Πρέμιερ Σκωτίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Πάρτικ Θιστλ – Χαρτς (27/08, 17:00): Επηρεάστηκε απ’ την ήττα-αποκλεισμό στο Λιγκ η Πάρτικ Θιστλ, που συνέχισε την περασμένη εβδομάδα με εκτός έδρας ήττα 2-1 απ’ την Αμπερντίν. Σήμερα υποδέχεται τη Χαρτς, που βρήκε το «ξέσπασμα» που αναζητούσε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Ινβερνές (5-1) και σήμερα έχει το προβάδισμα για τη νίκη.

Προγνωστικό: Διπλό (2.17 @Stoiximan)

Ινβερνές – Σεντ Τζόνστον (27/08, 17:00): Μόνο ήττες μετράει η Ινβερνές μέχρι στιγμής στη σεζόν. Ξεκίνησε με 3/3 ήττες στο νέο πρωτάθλημα, ενώ ηττήθηκε και στο Λιγκ Καπ απ’ την Αλόα. Είναι ιδιαίτερα ευάλωτη στην άμυνα, υποδέχεται σήμερα την επιθετική Σεντ Τζόνστον και θεωρούμε ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες το ματς να «ανοίξει».

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.15 @Goalbet)

Χάμιλτον – Ρος Κάουντι (27/08, 17:00): Δεν πείθει η Χάμιλτον στις πρώτες αγωνιστικές, καθώς πορεύεται χωρίς νίκη έπειτα από τρία ματς. Προέρχεται απ’ το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Νταντί, σήμερα θέλει να πάρει την παρθενική νίκη της εναντίον της Ρος Κάουντι, η οποία όμως προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες και έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Θα πάμε με το διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό (2.25 @Stoiximan)

Μάδεργουελ – Νταντί (27/08, 17:00): Αδικείται απ’ τη μέχρι τώρα συγκομιδή η Μάδεργουελ, που προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία με 2-1 εκτός έδρας απ’ τη Ρέιντζερς, σε ματς που προηγήθηκε και δέχτηκε δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Στον αντίποδα, η Νταντί έχει ανάμεικτα αποτελέσματα (1-1-1), δέχεται εύκολα το γκολ, θεωρούμε ότι δε θα αντέξει στην έδρα της «πεινασμένης» Μάδεργουελ.

Προγνωστικό: Άσσος (2.41 @Goalbet)

Σέλτικ – Αμπερντίν (27/08, 17:00): Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες την περασμένη εβδομάδα η Σέλτικ, καθώς μετά το 5-2 επί της Χάποελ Μπερ Σεβά για το Τσάμπιονς Λιγκ, ακολούθησε το εκτός έδρας 2-4 επί της Σεντ Τζόνστον. Υποδέχεται την Αμπερντίν και αυτό πάντα είναι ένα καλό ντέρμπι, ωστόσο θεωρούμε ότι οι «Κέλτες» είναι σε μομέντουμ και μπορούν να πάρουν τη νίκη, πιθανότατα σ’ ένα «ανοιχτό» ματς.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 2,5 (2.05 @Stoiximan)