Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Ξεκινάει σήμερα, με επτά αναμετρήσεις, η εμβόλιμη 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του “Άνφιλντ” ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι.

Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας (31/01, 21:45): Πιο ξεκούραστη στο σημερινό ματς η Μπόρνμουθ, καθώς δεν είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο Αγγλίας το σαββατοκύριακο. Η Κρίσταλ Πάλας, από την πλευρά της, γνώρισε εντός έδρας αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Σίτι, χάνοντας με 0-3. Αρέσκονται ιδιαίτερα στο Over 2,5 οι γηπεδούχοι, πιστεύουμε ότι θα το βγάλουν σχετικά άνετα κόντρα στους Λονδρέζους.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Stoiximan)

Άρσεναλ – Γουότφορντ (31/01, 21:45): Πειστικότατη η Άρσεναλ στο σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με τη Σαουθάμπτον, επικράτησε με το εμφατικό 0-5 και πήρε την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Γουότφορντ, από την πλευρά της, υπέστη “χαστούκι” από τη Μίλγουολ (League One), με ήττα-αποκλεισμό με σκορ 1-0. Δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη οι φιλοξενούμενοι, παρουσιάζουν σημαντικές αδυναμίες στην άμυνα. Αν η Άρσεναλ “πιάσει” τη συνηθισμένη της απόδοση, θα σκοράρει σίγουρα τρία γκολ απόψε.

Προγνωστικό: Άρσεναλ Over 2.5 ομάδας (1.80 @ Stoiximan)

Μπέρνλι – Λέστερ (31/01, 21:45): Συνεχίζει στο Κύπελλο Αγγλίας η Μπέρνλι μετά το σαββατιάτικο 2-0 επί της Μπρίστολ Σίτι, ενώ η Λέστερ έστειλε την… τελευταία στιγμή σε επαναληπτικό το ζευγάρι με την Ντέρμπι (2-2). Εξαιρετικοί εντός έδρας οι “κλάρετς”, όμως δε θα ασχοληθούμε με τον Άσσο. Πηγαίνουμε με το No Goal, που εμφανίζεται συχνά στα τελευταία ματς αμφότερων.

Προγνωστικό: No Goal (1.88 @ Stoiximan)

Μίντλεσμπρο – Γουέστ Μπρομ (31/01, 21:45): Δυσκολεύτηκε αρκετά η Μίντλεσμπρο για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άκριγκτον (1-0) στους “32” του Κυπέλλου Αγγλίας, στο πρωτάθλημα προέρχεται από το ατυχές 1-3 από τη Γουέστ Χαμ. Η Γουέστ Μπρομ προέρχεται από το νικηφόρο 2-0 επί της Σάντερλαντ στις 21 του μήνα. Κι εδώ θα πάμε με το No Goal, που έχει επιβεβαιωθεί στα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος της “Μπόρο”.

Προγνωστικό: No Goal (1.67 @ Stoiximan)

Σάντερλαντ – Τότεναμ (31/01, 21:45): Δεν τίθεται ζήτημα ότι η Τότεναμ αποτελεί το φαβορί για τη νίκη στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Η απόδοση του Διπλού, όμως, είναι πολύ χαμηλή και δεν έχει value. Η Σάντερλαντ μπορεί να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση από άποψη συγκομιδής βαθμών, όμως μέσα στο “Στάδιο του Φωτός” συνηθίζει να σκοράρει. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Goal/Goal (1.91 @ Stoiximan)

Σουόνσι – Σαουθάμπτον (31/01, 21:45): Μετά από δέκα ημέρες επιστρέφει στη δράση η Σουόνσι, θέλοντας να δείξει ότι το νικηφόρο 2-3 επί της Λίβερπουλ μόνο τυχαίο δεν ήταν. Η Σαουθάμπτον έρχεται με “βαριά” ψυχολογία στο σημερινό ματς, αφού το Σάββατο γνώρισε εντός έδρας αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Άρσεναλ με το ντροπιαστικό 0-5. Πιστεύουμε πως θα κάνει το 2Χ2 η Σουόνσι, ωστόσο θα πάρουμε και την κάλυψη της ισοπαλίας.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.20 @ Stoiximan)

Λίβερπουλ – Τσέλσι (31/01, 22:00): Κάτι παραπάνω από εμφανές είναι το ντεφορμάρισμα της Λίβερπουλ. Οι “κόκκινοι” έρχονται από… τριπλό χαστούκι σε όλες τις διοργανώσεις και η χρονιά κινδυνεύει άμεσα να χαρακτηριστεί ήδη αποτυχημένη. Ήττα με 2-3 από τη Σουόνσι για το πρωτάθλημα, αποκλεισμός στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ με ήττα 0-1 από τη Σαουθάμπτον, ήττα-αποκλεισμός από τη Γουλβς (0-2) το Σάββατο για το Κύπελλο. Η Τσέλσι συνεχίζει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, διατηρώντας διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν την… παίρνει τη Λίβερπουλ για νέο αρνητικό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 1 DNB (1.73 @ Stoiximan)