Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με τέσσερις αναμετρήσεις ξεκινάει σήμερα η εμβόλιμη 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Μπέρνλι – Στόουκ (04/04, 21:45): Δεν τα κατάφερε η Μπέρνλι το Σάββατο, γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 0-2 και παρέμεινε χωρίς νίκη για έβδομο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος (0-3-4). Η Στόουκ έφυγε ηττημένη από την έδρα της Λέστερ και μετρά μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για λίγκα (1-1-3). Σίγουρα η Μπέρνλι είναι πολύ δυνατή στην έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα, όμως οι εμβόλιμες αγωνιστικές πάντα είναι… επίφοβες. Θα πάμε με το No Goal, που επιβεβαιώθηκε στα δύο τελευταία ματς των γηπεδούχων και στα 6/7 τελευταία ματς της Στόουκ.

Προγνωστικό: No Goal (1.80 @ Stoiximan)

Λέστερ – Σάντερλαντ (04/04, 21:45): Το 5Χ5 έκανε η Λέστερ (για όλες τις διοργανώσεις) με το νικηφόρο 2-0 του Σαββάτου επί της Στόουκ, διευρύνοντας το εξαιρετικό σερί της μετά την αποπομπή του Κλαούντιο Ρανιέρι. Η Σάντερλαντ ηττήθηκε με 1-0 από τη Σάντερλαντ, παραμένοντας στον “πάτο” της βαθμολογίας. Προτιμούμε να μην μπλέξουμε με τον τελικό νικητή, καθώς θεωρούμε πολύ χαμηλές τις αποδόσεις που δίνονται για τον Άσσο. Δεδομένη η κούραση και των δύο ομάδων, πηγαίνουμε με το Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.05 @ Stoiximan)

Γουότφορντ – Γουέστ Μπρομ (04/04, 21:45): Έστω και δύσκολα, η Γουότοφορντ κατέβαλε το σαββατοκύριακο την αντίσταση της Σάντερλαντ με 1-0 κι έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών ηττών και μίας ισοπαλίας σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Γουέστ Μπρομ πήρε έναν “παλικαρίσιο” βαθμό μέσα στο “Ολντ Τράφορντ” (0-0 με Γιουνάιτεντ), με την ισοπαλία αυτή να ακολουθεί το νικηφόρο 3-1 επί της Σάντερλαντ. Βλέπουμε ένα αμφίρροπο και “κλειστό” ματς και προτιμούμε το Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Γιουν. – Έβερτον (04/04, 22:00): Έχασε έδαφος η Γιουνάιτεντ στη “μάχη” εισόδου στην πρώτη τετράδα, καθώς το ισόπαλο 0-0 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ την κρατά στο -5 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι (δύο ματς λιγότερα οι “κόκκινοι διάβολοι”, ένα ματς λιγότερο οι “πολίτες”). Η Έβερτον, από την πλευρά της, έφυγε ηττημένη με 3-1 από το ντέρμπι του “Άνφιλντ”, όμως με σημερινό Διπλό “πιάνει” τη Γιουνάιτεντ στους 53 βαθμούς. Έφεση στο σκοράρισμα παρουσιάζουν αμφότερες, πηγαίνουμε με το Goal/Goal.

Προγνωστικό: Goal/Goal (1.87 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες