Προγνωστικό Μάντσεστερ Γ. - Μπόρνμουθ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις περιλαμβάνει η σημερινή αγωνιστική δράση στην Πρέμιερ Λιγκ. Το ντέρμπι γίνεται στο “Άνφιλντ”, όμως παράλληλα οι Σάντερλαντ και Νόριτς δίνουν μάχες παραμονής.

Νόριτς – Γουότφορντ (11/05, 21:45): Σε δυσμενή θέση βρίσκεται η Νόριτς μετά τη σαββατιάτικη εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-1). Προτελευταία στον πίνακα τα “καναρίνια”, χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα, προκειμένου να έχουν ελπίδες σωτηρίας ενόψει της τελευταίες αγωνιστικές. Προέρχονται, βέβαια, από τέσσερις κολλητές ήττες με… μηδέν ενεργητικό. Αδιάφορη βαθμολογικά η Γουότφορντ, έφυγε ηττημένη την Κυριακή από το “Άνφιλντ”, μετρά μόλις δύο νίκες στα 10 τελευταία ματς πρωταθλήματος (2-2-6). Η Νόριτς “καίγεται” για το τρίποντο και… θα το πάρει.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Stoiximan)

Σάντερλαντ – Έβερτον (11/05, 21:45): Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα υποδεχθεί σήμερα η Σάντερλαντ την Έβερτον, ύστερα από τη σαββατιάτικη νίκη (με ανατροπή) επί της Τσέλσι. Εκτός της επικίνδυνης ζώνης βρίσκονται οι “μαυρόγατες”, με σημερινό τρίποντο κλειδώνουν και μαθηματικά την παραμονή. Στο 2-3-1 το σερί τους στα έξι τελευταία εντός για την Πρέμιερσιπ. Η Έβερτον έφυγε ηττημένη με 3-1 από την έδρα της πρωταθλήτριας Λέστερ, μετρά μόλις μία νίκη στα εννιά τελευταία ματς πρωταθλήματος (1-3-5) και ολοκληρώνει με αρνητικό τρόπο τη σεζόν. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.68 @ Goalbet)

Λίβερπουλ – Τσέλσι (11/05, 22:00): Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ντέρμπι του “Άνφιλντ”, με τη Λίβερπουλ να θέλει τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Βέβαια, οι “κόκκινοι” έχουν στο μυαλό τους και τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ της 18ης Μαΐου, όπου η κατάκτηση του τίτλου θα σημάνει αυτόματα και συμμετοχή στο ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, η ομάδα του Κλοπ επικράτησε την Κυριακή με 2-0 της Γουότφορντ και με σημερινό τρίποντο ενδέχεται να ανεβεί ακόμα και στην 6η θέση. Αήττητη στα επτά τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η Τσέλσι, προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Σάντερλαντ (3-2) και μετρά μόνο μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος (1-1-3). Βέβαια, έχει φύγει αήττητη από τις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις στο “Άνφιλντ” για όλες τις διοργανώσεις (2-2-0). Βλέπουμε αρκετά γκολ στο ντέρμπι.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Betshop)