Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Ολοκληρώνεται, με τις έξι σημερινές αναμετρήσεις, η εμβόλιμη 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ (05/04, 21:45): Χωρίς νικητή έληξε για την Άρσεναλ το κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τη Σίτι (2-2), με τους “κανονιέρηδες” να απαντούν δις στο προβάδισμα των αντιπάλων τους. Η Γουέστ Χαμ, από την πλευρά της, συμπλήρωσε τετράδα ηττών με το ατυχές 2-1 στην έδρα της Χαλ. Ο συνδυασμός Goal/Goal με Over 2.5 παρατηρείται στα περισσότερα από τα τελευταία ματς αμφότερων και δε θεωρούμε ότι το σημερινό θα αποτελέσει εξαίρεση.

Προγνωστικό: Goal/Goal & Over 2.5 (1.88 @ Stoiximan)

Χαλ – Μίντλεσμπρο (05/04, 21:45): Ακόμα μία νίκη-οξυγόνο στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία πήρε η Χαλ με το 2-1 του Σαββάτου επί της Γουέστ Χαμ. Βρίσκεται μόλις στο -1 από τη Σουόνσι (γραμμή σωτηρίας) κι έχει συνδυάσει με τρίποντα τα 4/5 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Η Μίντλεσμπρο, από την πλευρά της, κράτησε στο 0-0 τη Σουόνσι (εκτός έδρας), αλλά παράλληλα συμπλήρωσε 12 ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-5-6). Προτελευταία στον πίνακα η “Μπόρο”, σκοράρει με το σταγονόμετρο. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.02 @ Stoiximan)

Σουόνσι – Τότεναμ (05/04, 21:45): Αρνητικό αποτέλεσμα ήταν για τη Σουόνσι το ισόπαλο 0-0 στο εντός έδρας ματς με τη Μίντλεσμπρο, που πήρε τη σκυτάλη από τις εκτός έδρας ήττες από Μπόρνμουθ (2-0) και Χαλ (2-1). Η Τότεναμ, από την πλευρά της, πέρασε με 0-2 από την έδρα της Μπέρνλι, συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές νίκες πρωταθλήματος και μείωσε στους επτά βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Βέβαια, οι “κύκνοι” είναι δυνατοί στην έδρα τους τον τελευταίο καιρό, οπότε προτιμούμε να “παίξουμε” με τα γκολ, παρά να πάμε με το φαβορί (Τότεναμ). Επιλογή το Goal/Goal.

Προγνωστικό: Goal/Goal (1.80 @ Stoiximan)

Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας (05/04, 21:45): Στο “στείρο” 0-0 κόλλησε η Σαουθάμπτον στην εντός έδρας αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με την Μπόρνμουθ, ενώ η Κρίσταλ Πάλας πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής, φεύγοντας με 1-2 από το “Στάμφορντ Μπριτζ”. Σημειώστε, δε, ότι οι “αετοί” μετρούν μόνο νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων πρωταθλήματος. Για τη Σαουθάμπτον, το 0-0 με την Μπόρνμουθ πήρε τη σκυτάλη από επτά διαδοχικά Over 2.5 (για όλες τις διοργανώσεις). Με δεδομένη και τη συνέπεια της Πάλας στο σκοράρισμα τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε πολλά γκολ στο σημερινό ματς.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ Stoiximan)

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (05/04, 22:00): Θύμα αρνητικής έκπληξης έπεσε η Τσέλσι το Σάββατο, καθώς ελάχιστοι περίμεναν την εντός έδρας ήττα της από την Κρίσταλ Πάλας. Στο +7 μειώθηκε η διαφορά των πρωτοπόρων “μπλε” από τη 2η Τότεναμ κι έτσι πιστεύουμε ότι σήμερα θα “ψάξουν αντίδραση”. Η Σίτι προηγήθηκε δύο φορές στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Άρσεναλ, όμως δέχθηκε… απαντήσεις και στις δύο περιπτώσεις (2-2). Η ομάδα του Γκουαρδιόλα μετρά μόνο μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Θα το πάρει το ντέρμπι η Τσέλσι εύκολα ή δύσκολα.

Προγνωστικό: 1 (2.35 @ Stoiximan)

Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ (05/04, 22:00): Μπορεί η Λίβερπουλ να αποτελεί τη μοναδική ομάδα στην πρώτη εξάδα του πίνακα που έχει δώσει όλα τα παιχνίδια της (Τσέλσι, Τότεναμ και Σίτι χρωστάνε από ένα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ χρωστάνε από δύο), όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την περίοδο φόρμας που διανύει, με σερί 3-1-0 στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος. Μάλιστα, όλες οι νίκες ήρθαν εντός έδρας. Από το 3-1 στο τοπικό ντέρμπι με την Έβερτον προέρχεται η ομάδα του Κλοπ, καλείται σήμερα να αποβάλλει τα “συμπτώματα” που τη χαρακτηρίζουν κόντρα στις “μικρές” του πρωταθλήματος. Η Μπόρνμουθ, από την πλευρά της, συμπλήρωσε αήττητη τετράδα αγώνων πρωταθλήματος (2-2-0) με το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον. Θεωρούμε ότι οι “κόκκινοι” θα καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη, όμως η αντίσταση της Μπόρνμουθ δε θα… επιτρέψει το σκορ να “ανοίξει” πολύ. Μας αρέσει ο συνδυασμός Άσσου με Under 3.5.

Προγνωστικό: 1 & Under 3.5 (2.40 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες