Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Το κυρίως “μενού” της 19ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ συνθέτουν οι επτά σημερινές αναμετρήσεις.

Μπέρνλι – Σάντερλαντ (31/12, 17:00): Μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή είναι αυτή του “Τερφ Μουρ”. Η Μπέρνλι έρχεται από το νικηφόρο 1-0 επί της Μίντλεσμπρο, ενώ η Σάντερλαντ έφυγε ηττημένη με 3-1 από το “Ολντ Τράφορντ”. Έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους οι “μαυρόγατες” σε σχέση με την αρχή της σεζόν, όμως στο σημερινό ματς δίνουμε ξεκάθαρο προβάδισμα στην έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.35 @ Stoiximan)

Τσέλσι – Στόουκ (31/12, 17:00): Δεν τίθεται θέμα ότι οι “μπλε” αποτελούν το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς. Συνεχίζει τη φρενήρη πορεία της η ομάδα του Κόντε, παραμένοντας… πρώτη και με διαφορά στον πίνακα. Η Στόουκ έκανε το… λάθος να προηγηθεί μέσα στο “Άνφιλντ”, για να δεχθεί τέσσερα γκολ στη συνέχεια. Δεν έχει value η απόδοση του Άσσου, παίρνουμε το Over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.62 @ Stoiximan)

Λέστερ – Γουέστ Χαμ (31/12, 17:00): Εδραιώνεται η αντίληψη ότι η φετινή σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη για τη Λέστερ εντός των συνόρων. Ηχηρό το εντός έδρας “χαστούκι” από την Έβερτον (0-2), διατήρησε τις “αλεπούδες” σε… στενό φλερτ με την επικίνδυνη ζώνη. Βίοι αντίθετοι για τη Γουέστ Χαμ, που προέρχεται από τις απανωτές νίκες επί των Μπέρνλι (1-0), Χαλ (1-0) και Σουόνσι (1-4). Πιστεύουμε στο αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Γ. – Μίντλεσμπρο (31/12, 17:00): Πήρε μπρος… ο “Ίμπρα” και παρασέρνει μαζί του και ολόκληρη τη Γιουνάιτεντ. Καθοριστική η συμβολή του Σουηδού σταρ στο νικηφόρο 3-1 επί της Σάντερλαντ, με τους “κόκκινους διαβόλους” να συμπληρώνουν πεντάδα διαδοχικών νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Η Μίντλεσμπρο έφυγε ηττημένη (1-0) από την έδρα της Μπέρνλι και είναι ομάδα που αρέσκεται στα Under μακριά από το “σπίτι” της.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.90 @ Stoiximan)

Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ (31/12, 17:00): Ενδιαφέρουσα η κόντρα του “Σεντ Μέρις”. Από τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ (1-4) προέρχεται η Σαουθάμπτον, ήταν όμως η πρώτη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-1-1). Τρεις ήττες για τους “μπάγκις” στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, η πιο πρόσφατη ήταν η δευτεριάτικη στο “Εμιρέιτς”. Δε βλέπουμε να πηγαίνει το σκορ σε υψηλά επίπεδα.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (1.97 @ Stoiximan)

Σουόνσι – Μπόρνμουθ (31/12, 17:00): Το “κύκνειο άσμα” του Μπράντλεϊ στον πάγκο της Σουόνσι αποτέλεσε η εντός έδρας συντριβή από τη Γουέστ Χαμ (1-4). Σε κατάσταση ανάγκης οι “αετοί”, ψάχνουν απεγνωσμένα το… φάρμακο της ανάκαμψης. Η Μπόρνμουθ γνώρισε αναμενόμενη ήττα (3-0) στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Ποντάρουμε στη… δίψα επιβίωσης των “κύκνων”.

Προγνωστικό: 1 (2.80 @ Stoiximan)

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι (31/12, 19:30): Μακράν το πιο ελκυστικό ματς της 19ης αγωνιστικής. Την απίστευτη ικανότητά της στο σκοράρισμα έδειξε για μία ακόμα φορά η φετινή Λίβερπουλ στο 4-1 επί της Στόουκ, ενώ η Σίτι έφυγε με το 0-3 από την έδρα της Χαλ, γνωρίζοντας αρκετά μεγάλη αντίσταση. Από τρεις νίκες έρχονται αμφότερες, μόλις ένας βαθμός τους χωρίζει στον πίνακα. Πρόκειται για ξεκάθαρο ντέρμπι, που πιστεύουμε ότι θα προσφέρει… σκορ και θέαμα.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (1.85 @ Stoiximan)