Προγνωστικό Μάντσεστερ Γ. - Μπόρνμουθ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Έξι αναμετρήσεις ανοίγουν την αυλαία της 36ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Γουέστ Μπρομ – Γουέστ Χαμ (30/04, 17:00): Αρκετά καλή απόδοση έπιασε η Γουέστ Μπρομ μέσα στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν”, φεύγοντας με το ισόπαλο 1-1. Βέβαια, παραμένει χωρίς νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-2-4), ενώ έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ σε αυτό το χρονικό διάστημα. Η Γουέστ Χαμ προέρχεται από το νικηφόρο 3-1 επί της Γουότφορντ, που τη διατήρησε εντός της πρώτης εξάδας (ζώνη Ευρώπης). Σε επίπεδο Πρέμιερσιπ, η ισοπαλία αυτή ακολούθησε ένα σερί τεσσάρων κολλητών ισοπαλιών. Βλέπουμε αμφίσκορο στο συγκεκριμένο ματς.

Προγνωστικό: G/G (1.87 @ Stoiximan)

Γουότφορντ – Άστον Βίλα (30/04, 17:00): Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Γουότφορντ, για τον αποκλεισμό από την Κρίσταλ Πάλας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό τελείωμα της σεζόν στα τέσσερα ματς που της απομένουν (χρωστάει ένα), έχοντας ουσιαστικά κλειδώσει την παραμονή στην κατηγορία. Σημειώστε ότι μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος (1-2-5). Η Άστον Βίλα περιμένει… υπομονετικά την ολοκλήρωση του φετινού γολγοθά, έχοντας ήδη υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ. Προέρχεται από 10 συνεχόμενες ήττες. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.63 @ Goalbet)

Έβερτον – Μπόρνμουθ (30/04, 17:00): Ακόμα μία… απογοητευμένη της σημερινής ημέρας είναι η Έβερτον, η οποία αποκλείστηκε από τη Γιουνάιτεντ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, δεχόμενη το τελικό 1-2 στο 93ο λεπτό. Με αρνητικό τρόπο ολοκληρώνεται η σεζόν για τα “σπιρούνια”, που βρίσκονται στο δεύτερο μισό του πίνακα και αγνοούν τη νίκη στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος (0-3-4). Η Μπόρνμουθ προέρχεται από το ατυχές 1-4 από την Τσέλσι, ήταν η τέταρτη ήττα της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-0-4). Μετρά, όμως, μόλις μία ήττα στις επτά τελευταίες εξόδους πρωταθλήματος (3-3-1). Θα αποφύγουν την ήττα οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: Χ2 (1.80 @ Betshop)

Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας (30/04, 17:00): Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του “Σεν Τζέιμς Παρκ”. Μόνο η νίκη εξυπηρετεί τη Νιούκαστλ (προτελευταία στον πίνακα) στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία, με καλή ψυχολογία η Πάλας μετά την πρόκριση επί της Γουότφορντ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Στο 1-2-0 το σερί για τις “καρακάξες” στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, μετρούν μόνο μία ήττα στα επτά τελευταία εντός (3-3-1). Οι “αετοί” δεν έχουν κλειδώσει μαθηματικά την παραμονή, αλλά λογικά δε θα κινδυνεύσουν. Αγνοούν το διπλό στις τελευταίες εννιά εξόδους πρωταθλήματος, αλλά έχουν σκοράρει στις 5/6 τελευταίες. Θα σκοράρουν αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Magicbet)

Στόουκ – Σάντερλαντ (30/04, 17:00): Συνεχίζεται η αγωνιστική κατηφόρα της Στόουκ, η οποία προέρχεται από τρίτη συνεχόμενη “τεσσάρα” (4-1 από Λίβερπουλ, 0-4 από Τότεναμ, 4-0 από Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο Σάββατο). Ουσιαστικά έχει απολέσει τις ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Σάντερλαντ, από την πλευρά της, συνεχίζει τη μάχη σωτηρίας, όντας αυτή τη στιγμή οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης και έχοντας ένα ματς λιγότερο. Πήρε το 0-0 απέναντι στην Άρσεναλ, “τρέχει” σερί 1-5-1 στα επτά τελευταία παιχνίδια της. “Μυρίζει” ισοπαλία το ματς.

Προγνωστικό: Χ (3.20 @ Interwetten)

Άρσεναλ – Νόριτς (30/04, 19:30): Πολύ καλή η παράδοση για την Άρσεναλ, μετρά μόλις μία ήττα στα 10 τελευταία ματς πρωταθλήματος με τη Νόριτς (7-2-1). “Κόλλησαν” στο ισόπαλο 0-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ οι “κανονιέρηδες”, έχουν φέρει τρεις ισοπαλίες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά παραμένουν αήττητοι στις τελευταίες επτά (3-4-0). Με σημερινή νίκη κλειδώνουν ουσιαστικά την παρουσία τους εντός της πρώτης τετράδας. Η Νόριτς προέρχεται από τις κολλητές ήττες από Κρίσταλ Πάλας (1-0 εκτός) και Σάντερλαντ (0-3), με τη δεύτερη να είναι… μαχαιριά, καθώς την έφερε εντός της επικίνδυνης ζώνης (έχει ένα ματς λιγότερο, όπως και οι “μαυρόγατες”). Επτά ήττες για τα “καναρίνια” στις τελευταίες οκτώ εξόδους πρωταθλήματος, δε σκόραραν καν στα 6/7 ατυχή ματς. Δε βλέπουμε να σκοράρει η Νόριτς.

Προγνωστικό: Να μη σκοράρει η Νόριτς (1.90 @ Mybet)