Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Το “κυρίως μενού” της 3ης αγωνιστικής της φετινής Πρέμιερ Λιγκ συνθέτουν οι οκτώ σημερινές αναμετρήσεις, με τα βλέμματα να πέφτουν στο εναρκτήριο ματς, το ντέρμπι της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ.

Τότεναμ – Λίβερπουλ (27/08, 14:30): Χωρίς να εντυπωσιάσει η Τότεναμ, πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας(1-0) και ψάχνει σήμερα το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο (στην πρεμιέρα έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Τότεναμ). Η Λίβερπουλω θύμισε τα… περσινά, καθώς το εμφατικό 3-4 της πρεμιέρας επί της Άρσεναλ έδωσε τη σκυτάλη στην εκτός έδρας ήττα από την Μπέρνλι (2-0). Μεσοβδόμαδα διέλυσε με 0-5 την Μπέρτον για το Λιγκ Καπ. Βλέπουμε σφιχτό το ματς του Λονδίνου.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.05 @ Stoiximan)

Τσέλσι – Μπέρνλι (27/08, 17:00): Θετικό το κλίμα στις τάξεις της Τσέλσι, μετά το 3Χ3 στα φετινά επίσημα ματς. Σε επίπεδο πρωταθλήματος προέρχεται από το διπλό επί της Γουότφορντ. Η Μπέρνλι, από την πλευρά της, θέλει να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη του περασμένου Σαββάτου επί της Λίβερπουλ (2-0), αν και μεσοβδόμαδα γνώρισε αποκλεισμό-ντροπή από την Άκρινγκτον στο Λιγκ Καπ. Βλέπουμε νίκη Τσέλσι σε συνδυασμό με αμφίσκορο.

Προγνωστικό: 1 & G/G (3.25 @ Goalbet)

Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ (27/08, 17:00): Δεν ξέρουμε αν η μεσοβδόμαδη νίκη-πρόκριση επί της Μπλάκπουλ στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ δώσει κουράγιο στην Κρίσταλ Πάλας, όμως οι “αετοί” καλούνται να ανακάμψουν μετά τις ήττες με σκορ 1-0 από Γουέστ Μπρομ (εντός) και Τότεναμ (εκτός) στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δύο ήττες μετρά και η Μπόρνμουθ στη φετινή Πρέμιερσιπ, η οποία επίσης πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ. Θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.85 @ Betshop)

Έβερτον – Στόουκ (27/08, 17:00): Σε καλό “φεγγάρι” η Έβερτον, η οποία την τελευταία εβδομάδα πέτυχε τις νίκες επί των Γουέστ Μπρομ (1-2) και Γέοβιλ (4-0) για πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ αντίστοιχα. Χωρίς νίκη η Στόουκ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Μίντλεσμπρο και ηττήθηκε με το βαρύ 1-4 από τη Σίτι. Τα “ζαχαρωτά” δεν ξεχνούν την ήττα με 3-4 στο αντίστοιχο περσινό ματς και σήμερα θα… πάρουν εκδίκηση.

Προγνωστικό: 1 (1.73 @ Magicbet)

Λέστερ – Σουόνσι (27/08, 17:00): Στο πρώτο φετινό της τρίποντο στοχεύει σήμερα η πρωταθλήτρια Λέστερ, η οποία ανέκαμψε (ως ένα βαθμό) από την ήττα της πρεμιέρας από τη Χαλ με το ισόπαλο 0-0 απέναντι στην Άρσεναλ. Η Σουόνσι κέρδισε στην πρεμιέρα την Μπέρνλι με 0-1, για να μετατραπεί το περασμένο σαββατοκύριακο στο νέο “θύμα” της Χαλ, χάνοντας με 0-2 (επαληθεύθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου). Παίρνουμε το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Interwetten)

Σαουθάμπτον – Σάντερλαντ (27/08, 17:00): Δεν τα κατάφεραν οι “άγιοι” μέσα στο “Ολντ Τράφορντ”, έφυγαν ηττημένοι με 2-0 και μετρούν συγκομιδή μόλις ενός βαθμού στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Χωρίς βαθμό η Σάντερλαντ, που μέτρησε τις ήττες από Μάντσεστερ Σίτι (2-1) και Μίντλεσμπρο (1-2). Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για το πρώτο φετινό τρίποντο της Σαουθάμπτον.

Προγνωστικό: 1 (1.57 @ Stoiximan)

Γουότφορντ – Άρσεναλ (27/08, 17:00): Στα… σκουπίδια πέταξε η Γουότφορντ τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, που πήρε στην πρεμιέρα στο “Σεν Μέρις”. Ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι και ο εντός έδρας αποκλεισμός (στην παράταση) από την Τζίλγιχαμ στο Λιγκ Καπ. Η Άρσεναλ, από την πλευρά της, προβλημάτισε για μία ακόμα φορά, μένοντας στο 0-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Λέστερ. Πιστεύουμε ότι θα δούμε πολλά γκολ στο “Βικαρέιτζ Ρόουντ”.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.95 @ Goalbet)

Χαλ – Μάντσεστερ Γιουν. (27/08, 17:00): Θα καταφέρει η Χαλ να προβάλλει αντίσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Οι “τίγρεις”, πάντως, έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στην αυγή της φετινής Πρέμιερσιπ, με τα ανέλπιστα τρίποντα επί των Λέστερ (2-1) και Σουόνσι (0-2). Σε πολύ καλή κατάσταση και οι “κόκκινοι διάβολοι”, μετρούν μόνο νίκες στα τρία φετινά επίσημα παιχνίδια τους και προέρχονται από το 2-0 επί της Σαουθάμπτον. “On fire” o Ζλάταν κι έτσι θα ρισκάρουμε με διπλό από το ημίχρονο.

Προγνωστικό: 2 ημίχ./2 τελ. (2.15 @ Betshop)