Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό “μενού” της 26ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η οποία θα είναι “κουτσουρεμένη” λόγω της αυριανής συμμετοχής των Σαουθάμπτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Τσέλσι – Σουόνσι (25/02, 17:00): “Σφράγισε” η Τσέλσι το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με το νικηφόρο 0-2 επί της Γουλβς, στο πρωτάθλημα προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Μπέρνλι. Οι “μπλε” διατηρούν με άνεση την πρωτοκαθεδρία στον πίνακα, ενώ η Σουόνσι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με τη νίκη επί της Λέστερ (2-0, 12/02) να είναι η τρίτη της στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Θα δούμε πολλά γκολ στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.60 @ Stoiximan)

Κρίσταλ Πάλας – Μίντλεσμπρο (25/02, 17:00): Ο αγωνιστικός “κατήφορος” της Κρίσταλ Πάλας δεν έχει σταματημό. Στις 11 Φεβρουαρίου έφυγε ηττημένη με 1-0 από την έδρα της Στόουκ, γνωρίζοντας την έκτη ήττα της στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Η Μίντλεσμπρο προέρχεται από το νικηφόρο 3-2 επί της Όξφορντ για το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά στο πρωτάθλημα δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Αν δεν κερδίσει η Πάλας τώρα, δε θα κερδίσει… ποτέ.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Stoiximan)

Έβερτον – Σάντερλαντ (25/02, 17:00): Αμφότερες επιστρέφουν στη δράση μετά από δύο εβδομάδες, με την Έβερτον να προέρχεται από το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Μίντλεσμπρο και τη Σάντερλαντ από το ατυχές 0-4 από τη Σαουθάμπτον. Στον “πάτο” του πίνακα οι “μαυρόγατες”, αήττητα τα “ζαχαρωτά” στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές. Η Έβερτον παρουσιάζεται, επίσης πολύ αποτελεσματική στην έδρα της, όπου σκοράρει κατά ριπάς.

Προγνωστικό: Έβερτον Over 2,5 (2.40 @ Stoiximan)

Χαλ – Μπέρνλι (25/02, 17:00): Μπορεί η Χαλ να έφυγε ηττημένη από το “Έμιρεϊτς” πριν από δύο εβδομάδες (2-0), όμως στάθηκε πολύ καλά για ένα ακόμα ματς με τον Σίλβα στον πάγκο. Η Μπέρνλι έρχεται από ηχηρό “χαστούκι” στο Κύπελλο Αγγλίας, καθώς… κατάφερε να αποκλειστεί (και μάλιστα εντός έδρας) από σύλλογο της Κόνφερενς (0-1 από Λίνκολν). Κάκιστες οι εκτός έδρας επιδόσεις των “κλάρετς”, ισχυρές μέσα στο “σπίτι” τους οι “τίγρεις”. Με ορισμένη δόση ρίσκου πηγαίνουμε με τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.15 @ Stoiximan)

Γουέστ Μπρομ – Μπόρνμουθ (25/02, 17:00): Αήττητη η Γουέστ Μπρομ στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), έχει συνδυάσει με νίκες τα 6/7 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Η Μπόρνμουθ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με 0-2 κι έχει συλλέξει μόλις ένα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-1-4). “Δώρο” το 2,02 για τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.02 @ Stoiximan)

Γουότφορντ – Γουέστ Χαμ (25/02, 19:30): Καμία εκ των δύο δεν είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο Αγγλίας το περασμένο σαββατοκύριακο, έτσι προέρχονται από “αποχή” δύο εβδομάδων. Η μεν Γουότφορντ έφυγε ηττημένη με 2-0 από το “Ολντ Τράφορντ”, βάζοντας τέλος στο ζευγάρι νικών επί των Άρσεναλ (1-2) και Μπέρνλι (2-1). Η δε Γουέστ Χαμ έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Γουέστ Μπρομ και μετρά μόνο μία ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-1-1). “Μυρίζει” αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Stoiximan)