Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ:  Το κυρίως μενού της 6ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ συνθέτουν οι οκτώ σημερινές αναμετρήσεις, με τα βλέμματα να πέφτουν στο λονδρέζικο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τσέλσι.

Μάντσεστερ Γ. – Λέστερ (24/09, 14:30): Πολύ ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του “Ολντ Τράφορντ”, με τη Γιουνάιτεντ να προέρχεται από την πρόκριση επί της Νορθάμπτον στους “16” του Λιγκ Καπ και τη Λέστερ να γνωρίζει αποκλεισμό (από την Τσέλσι) στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, οι “κόκκινοι διάβολοι” καλούνται να ανακάμψουν από τις απανωτές ήττες από Σίτι (1-2) και Γουότφορντ (3-1 εκτός), ενώ οι “αλεπούδες” μετρούν δύο νίκες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Βλέπουμε αμφίσκορο στο “Ολντ Τράφορντ”.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)

Μπόρνμουθ – Έβερτον (24/09, 17:00): Εκτός της συνέχειας του Λιγκ Καπ έμειναν αμφότερες μεσοβδόμαδα, με την Μπόρνμουθ να γνωρίζει εντός έδρας αποκλεισμό από την Πρέστον και την Έβερτον να δέχεται “χαστούκι” από τη Νόριτς. Εξειδικεύοντας στα της Πρέμιερσιπ, η Μπόρνμουθ μετρά μόνο μία νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, ενώ τα “ζαχαρωτά” πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία, όντας αήττητα με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Με αρκετή δόση ρίσκου, θα πάμε με το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (2.16 @ Goalbet)

Λίβερπουλ – Χαλ (24/09, 17:00): “Τρένο” η Λίβερπουλ τον τελευταίο καιρό, βαδίζει από νίκη σε νίκη και αρχίζει να δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο της. Από τρία σερί τρίποντα σε όλες τις διοργανώσεις έρχονται οι “κόκκινοι”, που υπέταξαν τις Λέστερ (4-1) και Τσέλσι (1-2) σε επίπεδο Πρέμιερσιπ και πήραν μία άνετη εκτός έδρας πρόκριση επί της Ντέρμπι στο Λιγκ Καπ με 0-3. Η Χαλ, από την πλευρά της, πήρε ψυχολογία από το μεσοβδόμαδο διπλό πρόκρισης επί της Στόουκ (1-2) στο Λιγκ Καπ και θέλει να βάλει τέλος σε ένα σερί 0-1-2 στο πρωτάθλημα. Θα δούμε πολλά γκολ στο “Άνφιλντ”

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.55 @ Betshop)

Μίντλεσμπρο – Τότεναμ (24/09, 17:00): Περίοδο μίνι “κοιλιάς” διανύει η Μίντλεσμπρο, αφού προέρχεται από το ζευγάρι ηττών από Κρίσταλ Πάλας (1-2) και Έβερτον (3-1 εκτός). Η Τότεναμ έκανε υγιεινό περίπατο μεσοβδόμαδα απέναντι στην Τζίλιγχαμ (5-0) για το Λιγκ Καπ παραμένει αήττητη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερσιπ, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Value η απόδοση 2.00 στο Διπλό.

Προγνωστικό: 2 (2.00 @ Magicbet)

Στόουκ – Γουέστ Μπρομ (24/09, 17:00): Σταματημό δεν έχει ο αγωνιστικός κατήφορος της Στόουκ. Την περασμένη Κυριακή διεύρυνε το αρνητικό σερί σε επίπεδο πρωταθλήματος με το ατυχές 4-1 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας (0-1-4), για να πάρει τη σκυτάλη η εντός έδρας ήττα-αποκλεισμός από τη Χαλ στο Λιγκ Καπ. Πιο ξεκούραστη στο σημερινό ματς η Γουέστ Μπρομ, η οποία σίγουρα “πήρε” ψυχολογία με το εμφατικό 4-2 της περασμένης αγωνιστικής επί της Γουέστ Χαμ. Εμείς θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.85 @ Interwetten)

Σάντερλαντ – Κρίσταλ Πάλας (24/09, 17:00): Δεν ξέρουμε αν η μεσοβδόμαδη εκτός έδρας πρόκριση επί της ΚΠΡ στους “16” του Λιγκ Καπ είναι ικανή για να ανεβάσει την ψυχολογία της Σάντερλαντ ενόψει του σημερινού ματς. Μόλις ένας βαθμός έχει συλλεχθεί από τις “μαυρόγατες” στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, αντίθετα η Κρίσταλ Πάλας ψάχνει σήμερα το τρίτο διαδοχικό τρίποντο πρωταθλήματος, για να το “κολλήσει” σε αυτά επί των Μίντλεσμπρο (1-2) και Στόουκ (4-1). Πιθανό το Over στο “Στάδιο του Φωτός”.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.08 @ Stoiximan)

Σουόνσι – Μάντσεστερ Σίτι (24/09, 17:00): Μόλις τρεις ημέρες μετά τη μεταξύ τους “μάχη” για το Λιγκ Καπ (νίκη-πρόκριση για Μάντσεστερ Σίτι με 1-2), οι δύο ομάδες συναντιούνται εκ νέου στο “Λίμπερτι” για το πρωτάθλημα. Σαφώς ανώτερη σε ποιότητα η Σίτι, μετρά 9/9 νίκες στα φετινά επίσημα παιχνίδια της. Η Σουόνσι, αντίθετα, δεν “πατάει” καλά, με τη συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών στις πέντε πρώτες αγωνιστικές να μιλάει από μόνη της. Θα δούμε πολλά γκολ και σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.57 @ Goalbet)

Άρσεναλ – Τσέλσι (24/09, 19:30): Το πιο λαμπερό ματς ολόκληρης της αγωνιστικής είναι το λονδρέζικο ντέρμπι του “Έμιρεϊτς” ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τσέλσι. Αμφότερες προέρχονται από εκτός έδρας προκρίσεις στο Λιγκ Καπ (0-4 η Άρσεναλ επί Νότιγχαμ, 2-4 η Τσέλσι επί Λέστερ στην παράταση), όμως τα δεδομένα δεν είναι τα ίδια για τις δυο τους σε επίπεδο Πρέμιερσιπ. Οι “κανονιέρηδες” επιζητούν την τέταρτη σερί νίκη, οι “μπλε” θέλουν να ανακάμψουν από τις γκέλες κόντρα σε Σουόνσι (2-2 εκτός) και Λίβερπουλ (ήττα 1-2). Θα εμπιστευθούμε τα στατιστικά του ζευγαριού και θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (2.30 @ Betshop)