Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με επτά αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 2η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει η μάχη της πρωταθλήτριας Λέστερ με την Άρσεναλ.

Στόουκ – Μάντσεστερ Σίτι (20/08, 14:30): Ένα αξιόμαχο σύνολο παρουσίασε στην πρεμιέρα η Στόουκ, φεύγοντας με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Μίντλεσμπρο. Η Σίτι κέρδισε δύσκολη στην πρεμιέρα τη Σάντερλαντ με 2-1, ενώ θα έρθει σαφώς πιο κουρασμένη στο σημερινό ματς, λόγω των μεσοβδόμαδων υποχρεώσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δε διαθέτουν και την πλέον… αξιόπιστη άμυνα οι “πολίτες”, γι’ αυτό βλέπουμε αμφίσκορο στο “Μπριτάνια”.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Stoiximan)

Σουόνσι – Χαλ (20/08, 17:00): Πολλοί ήταν εκείνη που είχαν “ξεγραμμένη” τη Χαλ πριν καν την έναρξη της φετινής Πρέμιερσιπ. Οι “τίγρεις”, όμως, έβγαλαν απίστευτα ψυχικά αποθέματα στην πρεμιέρα κόντρα στους πρωταθλητές και πήραν τη νίκη επί της Λέστερ με 2-1, παρά το πλήθος απουσιών. Πειστική και η Σουόνσι, που έφυγε με το διπλό (0-1) από την έδρα της Μπέρνλι, δίνοντας συνέχεια στο νικηφόρο κύκλο των φιλικών. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (1.86 @ Goalbet)

Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας (20/08, 17:00): Μίνι λονδρέζικο ντέρμπι στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν”, με τις δύο αντιπάλους να γκελάρουν στην πρεμιέρα. Η Τότεναμ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Έβερτον, ενώ η Κρίσταλ Πάλας υπέστη την (απρόσμενη για πολλούς) εντός έδρας ήττα από τη Γουέστ Μπρομ με 0-1. Χαμηλές οι αποδόσεις για τον Άσσο, θα πάμε με το Under 2.5, καθώς βλέπουμε ένα σφιχτό ματς.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.95 @ Betshop)

Γουότφορντ – Τσέλσι (20/08, 17:00): Κέρδισε τις εντυπώσεις η Γουότφορντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας με τη Σαουθάμπτον, φεύγοντας με το ισόπαλο 1-1. Μάλιστα, τα πράγματα μπορεί να ήταν ακόμα καλύτερα αν δεν ερχόταν η αποβολή του Γουάτσον στο 76′. Η Τσέλσι έδειξε ανέτοιμη σε πολλά σημεία, πετυχαίνοντας στο φινάλε την εντός έδρας νίκη επί της Γουέστ Χαμ με 2-1. Ο Κόντε προσπαθεί ακόμα να βάλει τις δικές του “πινελιές” και θεωρούμε ότι στο σημερινό ματς θα δούμε γκολ εκατέρωθεν.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Magicbet)

Γουέστ Μπρομ – Έβερτον (20/08, 17:00): Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε το περασμένο Σάββατο η Γουέστ Μπρομ με το σημαντικό διπλό επί της Κρίσταλ Πάλας (0-1). Η Έβερτον, από την πλευρά της, θέλει να κρατήσει τα θετικά από το ισόπαλο 1-1 της πρεμιέρας απέναντι στην Τότεναμ. Ρίχνοντας μια ματιά και στους… αριθμούς των δύο αντιπάλων στα τελευταία καλοκαιρινά φιλικά, καταλήγουμε με σχετική ασφάλεια στο Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Μπέρνλι – Λίβερπουλ (20/08, 17:00): Βίοι αντίθετοι για τις δύο αντιπάλους στην πρεμιέρα του περασμένου σαββατοκύριακου. Η μεν Μπέρνλι γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Σουόνσι με 0-1, η δε Λίβερπουλ πέτυχε ένα μεγάλο διπλό με σκορ 3-4 στο ντέρμπι με την Άρσεναλ. Δε θα πάμε με το Διπλό, καθώς περιμένουμε να δούμε κι άλλα δείγματα γραφής για τη σταθερότητα των “κόκκινων”. Αντίθετα, βλέπουμε με πολύ καλό μάτι το Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.85 @ Stoiximan)

Λέστερ – Άρσεναλ (20/08, 19:30): Τους πρώτους βαθμούς στη φετινή Πρέμιερσιπ θα επιδιώξουν να συλλέξουν αμφότερες, μετά το αρνητικό “ποδαρικό”. Η Λέστερ έφυγε ηττημένη με σκορ 2-1 από την έδρα της Χαλ, ενώ η Άρσεναλ προδώθηκε από την… πειραματική της άμυνα (λόγω των απουσιών) και ηττήθηκε με 3-4 στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Με αρκετή δόση ρίσκου, θα πάμε με την ισοπαλία στο σημερινό ντέρμπι.

Προγνωστικό: Χ (3.42 @ Goalbet)