Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Οι πέντε σημερινές αναμετρήσεις συνθέτουν το “κυρίως πιάτο” της 5ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Χαλ – Άρσεναλ (17/09, 17:00): Συνεχίζει να δείχνει η Χαλ ότι θα αποτελέσει “σκληρό καρύδι” στο φετινό πρωτάθλημα. Με το γκολ του Σνόντγκρας στις καθυστερήσεις, έφυγε με ένα πολύτιμο βαθμό από την έδρα της Μπέρνλι, ενώ έχει συλλέξει επτά βαθμούς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Θετική η εμφάνιση της Άρσεναλ στο μεσοβδόμαδο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν (1-1), πήρε τη σκυτάλη από τις κολλητές νίκες πρωταθλήματος επί των Γουότφορντ (1-3) και Σαουθάμπτον (2-1). Βέβαια, το τρίποντο επί των “αγίων” ήρθε με… την ψυχή στο στόμα. Δε χάνει σήμερα η Χαλ.

Προγνωστικό: 1Χ (2.40 @ Stoiximan)

Λέστερ – Μπέρνλι (17/09, 17:00): Μετά το παρθενικό παιχνίδι της σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, η Λέστερ στρέφει εκ νέου το βλέμμα εντός των συνόρων, όντας υποχρεωμένη να ανακάμψει από το “χαστούκι” του “Άνφιλντ” (ήττα 4-1 από Λίβερπουλ). Μετριότατο το σερί 1-1-2 για τους πρωταθλητές Αγγλίας, ολόιδιο το σερί της Μπέρνλι στη φετινή Πρέμιερσιπ. Θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.80 @ Goalbet)

Μάντσεστερ Σίτι – Μπόρνμουθ (17/09, 17:00): Μία ημέρα λιγότερη για να προετοιμαστεί για το σημερινό ματς είχε η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε στο Μάντσεστερ την Τρίτη οδήγησε σε μετάθεση του αγώνα με την Γκλάντμπαχ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “πολίτες” οδηγούν την κούρσα στη φετινή Πρέμιερσιπ, μετρώντας 4/4 νίκες και ερχόμενοι (σε επίπεδο πρωταθλήματος) από το θρίαμβο του “Ολντ Τράφορντ”. Θετική η ψυχολογία στο στρατόπεδο της Μπόρνμουθ, αφού το νικηφόρο 1-0 επί της Γουέστ Μπρομ αποτέλεσε το πρώτο τρίποντο στη φετινή λίγκα. Βλέπουμε νίκη για Σίτι σε συνδυασμό με αμφίσκορο.

Προγνωστικό: 1 & G/G (2.85 @ Betshop)

Γουέστ Μπρομ – Γουέστ Χαμ (17/09, 17:00): Για δεύτερο συνεχόμενο ματς έμεινε η Γουέστ Μπρομ μακριά από το σκοράρισμα, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα από την Μπόρνμουθ με 1-0. Χωρίς νίκη οι “μπάγκις” στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (0-1-2), από τρεις σερί ήττες για όλες τις διοργανώσεις έρχεται η Γουέστ Χαμ. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο προηγήθηκε αρχικά με 2-0 της Γουότφορντ, για να γνωρίσει τελικά την ήττα με 2-4. Θα “βγάλουν αντίδραση” σήμερα τα “σφυριά”.

Προγνωστικό: 2 (2.80 @ Magicbet)

Έβερτον – Μίντλεσμπρο (17/09, 19:30): Ολοένα και περισσότερο δικαιώνονται οι άνθρωποι της Έβερτον για την απόφαση να δώσουν τα “ηνία” της ομάδας στον Κούμαν. Από νίκη σε νίκη βαδίζουν τα “ζαχαρωτά”, που έφυγαν την περασμένη Δευτέρα με το εμφατικό 0-3 από το “Στάδιο του Φωτός”. Μάλιστα, κρατούν και ανέπαφη εστία στα τρία τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις. Με… πτωτικές τάσεις η Μίντλεσμπρο, αφού το ισόπαλο 0-0 της προπερασμένης αγωνιστικής στην έδρα της Γουέστ Μπρομ συνοδεύθηκε από την εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας με 1-2. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Interwetten)