Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Ξαναμπαίνει από σήμερα στη ζωή η μας η Πρέμιερ Λιγκ. Αυλαία στο πιο λαμπερό πρωτάθλημα του πλανήτη, επτά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού.

Χαλ – Λέστερ (13/08, 14:30): Μετά από ένα… διάλειμμα ενός έτους στην Τσάμπιονσιπ, η Χαλ επιστρέφει στα “μεγάλα σαλόνια”. Οι “τίγρεις” τα πήγαν καλά στα οκτώ καλοκαιρινά φιλικά (5-2-1), σκοράροντας ανελλιπώς στα επτά τελευταία. Η Λέστερ, από την πλευρά της, θέλει να εδραιωθεί στην ελίτ μετά την παραμυθένια περσινή σεζόν, αλλά έρχεται στο σημερινό ματς από μία τριάδα ηττών, η τελευταία εκ των οποίων ήταν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Κομιούνιτι Σιλντ” (2-1). Βλέπουμε αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Stoiximan)

Μπέρνλι – Σουόνσι (13/08, 17:00): Ακόμα μία από τις φετινές νεοφώτιστες είναι η Μπέρνλι, η οποία όπως δείχνει θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή (βάσει μεταγραφών). 6/6 G/G για τους “κλάρετς” στα καλοκαιρινά φιλικά (έμειναν αήττητοι), ενώ η Σουόνσι συνδύασε με νίκες τα τελευταία τέσσερα (στα τρία τελευταία κράτησε και ανέπαφη εστία). Βέβαια, οι “κύκνοι” αποδυναμώθηκαν ξεκάθαρα στην επιθετική γραμμή. Θα δούμε κλειστό ματς σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Goalbet)

Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Μπρομ (13/08, 17:00): Στο δεύτερο μισό του πίνακα τερμάτισαν αμφότερες οι αντίπαλοι στην περσινή Πρέμιερσιπ, με την Κρίσταλ Πάλας να φτάνει και στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου έχασε στην παράταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θετικό το πρόσωπο των “αετών” στα καλοκαιρινά φιλικά, αντίθετα η Γουέστ Μπρομ προκάλεσε προβληματισμό, ενώ παράλληλα δεν ενδυνάμωσε καθόλου το ρόστερ της. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Betshop)

Έβερτον – Τότεναμ (13/08, 17:00): Πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας από άποψη ονομάτων. Ντεμπούτο στον πάγκο της Έβερτον για τον Ρόναλντ Κούμαν, με τα “ζαχαρωτά” να αγνοούν τη νίκη στα τέσσερα τελευταία καλοκαιρινά φιλικά (0-2-2). Δύο ήττες και μία νίκη σημείωσε η Τότεναμ, η οποία κράτησε τον περσινό κορμό κι έκανε 2-3 σημαντικές προσθήκες. Δύσκολη η πρόβλεψη για τον τελικό νικητή, θα “παίξουμε” με τα γκολ.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Magicbet)

Μίντλεσμπρο – Στόουκ (13/08, 17:00): Επιστέφει μετά από αρκετά χρόνια η Μίντλεσμπρο στη μεγάλη κατηγορία του Νησιού, έχοντας πραγματοποιήσει πολλές και καλές μεταγραφές και τρέφοντας φιλοδοξίες για μία καλή πορεία. Η Στόουκ λογικά θα κινηθεί στα περσινά πλαίσια, τερματίζοντας κάπου στη μέση του πίνακα. Όσον αφορά το σημερινό ματς, θα πάμε με τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Interwetten)

Σαουθάμπτον – Γουότφορντ (13/08, 17:00): Νέα πρόσωπα έχουμε στους πάγκους και των δύο ομάδων. Κλοντ Πιελ αντί Κούμαν στον πάγκο της Σαουθάμπτον, Βάλτερ Ματσάρι αντί Κίκε Φλόρες στον πάγκο της Γουότφορντ. Σε επανάληψη της περσινής πορείας προσβλέπουν οι “άγιοι” (έξοδος στην Ευρώπη), που “έβγαλαν” αήττητοι τον κύκλο των καλοκαιρινών φιλικών (4-1-0). Την παραμονή στην κατηγορία έχει ως πρώτιστο στόχο η Γουότφορντ. Έυκολα ή δύσκολη η Σαουθάμπτον θα ξεκινήσει με το… δεξί.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ (13/08, 19:30): Ντεμπουτάρει σήμερα ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Σίτι, με τους “πολίτες” να δίνονται ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας από τις στοιχηματικές εταιρίες. Ξεκάθαρο φαβορί η Σίτι στο σημερινό ματς, απέναντι σε μία Σάντερλαντ, η οποία πραγματοποίησε μόλις μία μεταγραφή. Βλέπουμε ευρεία νίκη των γηπεδούχων στο παιχνίδι του Μάντσεστερ.

Προγνωστικό: Σίτι να σκοράρει 3 ή περισσότερα γκολ (1.91 @ Goalbet)