Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Το “κυρίως πιάτο” της 25ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ συνθέτουν οι επτά σημερινές αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει η “μάχη” του “Άνφιλντ” μεταξύ της ντεφορμαρισμένης Λίβερπουλ και της Τότεναμ.

Άρσεναλ – Χαλ (11/02, 14:30): Ζευγάρι με σαφές φαβορί και ξεκάθαρο αουτσάιντερ είναι αυτό της Άρσεναλ με τη Χαλ. Μάλιστα, οι “κανονιέρηδες” θα μπουν μεγάλο πάθος για τη νίκη ύστερα από τις απανωτές ήττες από Γουότφορντ (1-2) και Τσέλσι (3-1). Η Χαλ, βέβαια, είναι σαφώς βελτιωμένη με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο, όμως το εξαργυρώνει αυτό κυρίως εντός έδρας. Σκοράρει, πάντως, με αρκετή ευκολία κι έτσι θα συνδυάσουμε τον Άσσο με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: 1 & G/G (2.70 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Γιουν. – Γουότφορντ (11/02, 17:00): Η Γιουνάιτεντ είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, παραμένοντας αήττητη στις τελευταίες 15 αγωνιστικές (8-7-0). Πέρασε… αέρας από την έδρα της Λέστερ το περασμένο σαββατοκύριακο (0-3), ενώ η Γουότφορντ προέρχεται από το ζευγάρι νικών επί των Άρσεναλ (1-2) και Μπέρνλι (2-1). Οι “κόκκινοι διάβολοι” είναι παραγωγικοί μέσα στο “σπίτι” τους και μπορούν να σκοράρουν αρκετά τέρματα.

Προγνωστικό: Μάντσεστερ Γιουν. Over 2,5 (2.15 @ Stoiximan)

Μίντλεσμπρο – Έβερτον (11/02, 17:00): Για ένα ημίχρονο άντεξε η Μίντλεσμπρο στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν”, δέχθηκε το γκολ με εύστοχο πέναλτι στο 58′ και δεν κατάφερε να προβάλλει αντίδραση. Χωρίς νίκη η “Μπόρο” στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, με το… πόδι στο γκάζι η Έβερτον. Η ομάδα του Κούμαν προέρχεται από το εντυπωσιακό 6-3 επί της Μπόρνμουθ, που διαμόρφωσε στο 5-2-0 το σερί της στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος. Διπλό…

Προγνωστικό: 2 (2.05 @ Stoiximan)

Στόουκ – Κρίσταλ Πάλας (11/02, 17:00): Το γκολ της Γουέστ Μπρομ στο 6ο λεπτό έκρινε (με αρνητικό τρόπο) για τη Στόουκ την εκτός έδρας αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τους “μπάγκις”. Η Κρίσταλ Πάλας ηττήθηκε από τη Σάντερλαντ με το ντροπιαστικό 0-4 και παραμένει σε δεινή βαθμολογική θέση. Δεν πείθουν οι Λονδρέζοι, αντίθετα οι “πότερς” είναι δυνατοί μέσα στην έδρα τους. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (2.02 @ Stoiximan)

Σάντερλαντ – Σαουθάμπτον (11/02, 17:00): Η Σάντερλαντ έδειξε ότι… έχει σφυγμό μετά το εντυπωσιακό 0-4 του περασμένου Σαββάτου επί της Κρίσταλ Πάλας, που αποτέλεσε ουσιαστικά… εξάποντο. Είχε προηγηθεί το ισόπαλο 0-0 με την Τότεναμ. Οι “μαυρόγατες” θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η Σαουθάμπτον καλείται να βάλει τέλος σε ένα σερί τριών ηττών σε όλες τις διοργανώσεις. Βλέπουμε πολλά γκολ στην αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.08 @ Stoiximan)

Γουέστ Χαμ – Γουέστ Μπρομ (11/02, 17:00): Η τρίτη νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές ήταν για τη Γουέστ Χαμ το 1-3 στην έδρα της Σαουθάμπτον. Η Γουέστ Μπρομ, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Στόουκ (1-0) και παραμένει αήττητη στην τελευταία τριάδα αγώνων πρωταθλήματος (2-1-0). Θα ρισκάρουμε με τελικό σκορ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς το 1-1 έχει παρατηρηθεί στις δύο τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις με γηπεδούχο τη Γουέστ Χαμ.

Προγνωστικό: Τελικό σκορ 1-1 (6.20 @ Stoiximan)

Λίβερπουλ – Τότεναμ (11/02, 19:30): Χωρίς τέλος ο… κατήφορος της Λίβερπουλ, έφυγε ηττημένη και από την έδρα της Χαλ και πλέον αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-3-2). Η Τότεναμ, από την πλευρά της, επικράτησε με 1-0 της Μίντλεσμπρο και παρέμεινε στη 2η θέση του πίνακα, στο +1 από Σίτι και στο +3 από Άρσεναλ. Θα πάμε με τον Άσσο, καθώς τη Λίβερπουλ δεν την… παίρνει να κάνει ακόμα μία γκέλα.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Stoiximan)