Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Το “κυρίως μενού” της 27ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ συνθέτουν οι επτά σημερινές αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει η κόντρα της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ.

Μάντσεστερ Γιουν. – Μπόρνμουθ (04/03, 14:30): Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα υποδεχθεί η Γιουνάιτεντ την Μπόρνμουθ. Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον “Ίμπρα”, οι “κόκκινοι διάβολοι” κατέκτησαν την περασμένη Κυριακή το Λιγκ Καπ, επικρατώντας στον τελικό της Σαουθάμπτον με 3-2. Ήταν, μάλιστα, η έκτη συνεχόμενη νίκη τους για όλες τις διοργανώσεις. Η Μπόρνμουθ έφυγε ηττημένη με 2-1 από την έδρα της Γουέστ Μπρομ και βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Βλέπουμε Άσσο σε συνδυασμό με πολλά γκολ.

Προγνωστικό: 1 & Over 2,5 (1.75 @ Stoiximan)

Λέστερ – Χαλ (04/03, 17:00): Όπως αποδείχθηκε, μάλλον η απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι ανακούφισε τους παίκτες της Λέστερ. “Μεταμορφωμένες” αγωνιστικά οι “αλεπούδες”, πήραν νίκη ουσίας και ψυχολογίας επί της Λίβερπουλ με 3-1 την περασμένη Δευτέρα. Η Χαλ, από την πλευρά της, “κόλλησε” στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Μπέρνλι και παρέμεινε εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Έρχονται με φόρα… οι “αλεπούδες”.

Προγνωστικό: 1 (1.83 @ Stoiximan)

Στόουκ – Μίντλεσμπρο (04/03, 17:00): Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε η Στόουκ στο ματς της περασμένης Κυριακής στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν”, κατέρρευσε από την αρχή και γνώρισε δίκαιη ήττα με 4-0. Η Μίντλεσμπρο ηττήθηκε με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας και μπήκε σε… σοβαρές περιπέτειες. Πολύ καλοί μέσα στο “σπίτι” τους οι “πότερς”, μας ικανοποιεί το 1.95 για τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Stoiximan)

Σουόνσι – Μπέρνλι (04/03, 17:00): Ηττημένη με σκορ 3-1 έφυγε η Σουόνσι από το “Στάμφορντ Μπριτζ” το περασμένο σαββατοκύριακο, ενώ η Μπέρνλι πήρε το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στην έδρα της Χαλ (1-1). Οι “κύκνοι” έχουν συνδυάσει με νίκες τα δύο τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, η Μπέρνλι από την πλευρά της έχει συλλέξει μόλις δύο βαθμούς στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της για την Πρέμιερ Λιγκ. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Stoiximan)

Γουότφορντ – Σαουθάμπτον (04/03, 17:00): Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε η Γουότφορντ το περασμένο σαββατοκύριακο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ. Η Σαουθάμπτον, από την πλευρά της, προέρχεται από την απώλεια της κούπας του Λιγκ Καπ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-2), η οποία σίγουρα της στοίχισε ψυχολογικά. Παρουσιάζουν έφεση στο σκοράρισμα οι “άγιοι”, πηγαίνουμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.93 @ Stoiximan)

Γουέστ Μπρομ – Κρίσταλ Πάλας (04/03, 17:00): Επιβεβαίωσε την πρόβλεψή μας η Γουέστ Μπρομ το περασμένο σαββατοκύριακο και πήρε την εντός έδρας νίκη επί της Μπόρνμουθ με 2-1. Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τους “μπάγκις” μέσα στο “Χόθορνς” σε επίπεδο πρωταθλήματος. Από τη νίκη-οξυγόνο επί της Μίντλεσμπρο με 1-0 προέρχεται η Πάλας, ήταν η δεύτερη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-0-2). Δεν… παίζονται μέσα στο “σπίτι” τους οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικό: 1 (2.15 @ Stoiximan)

Λίβερπουλ – Άρσεναλ (04/03, 19:30): Την αγωνιστική αστάθεια που τη χαρακτηρίζει το τελευταίο δίμηνο απέδειξε στην… πράξη η Λίβερπουλ, καταφέρνοντας να “αναστήσει” τη Λέστερ (εκτός έδρας ήττα με 3-1). Η Άρσεναλ δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το περασμένο σαββατοκύριακο (λόγω της συμμετοχής της Σαουθάμπτον στον τελικό του Λιγκ Καπ) και στο πρωτάθλημα προέρχεται από τη δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της Χαλ με 2-0 (11/02). Η Λίβερπουλ έχει… πρόβλημα κόντρα σε “μικρούς” αντιπάλους, κόντρα σε “μεγάλους” δεν τη… φοβόμαστε. Άσσος.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Stoiximan)