Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Οι οκτώ σημερινές αναμετρήσεις συνθέτουν το “κυρίως πιάτο” της 24ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει το λονδρέζικο ντέρμπι της Τσέλσι με την Άρσεναλ.

Τσέλσι – Άρσεναλ (04/02, 14:30): Πρόκειται σίγουρα για ένα ντέρμπι, όμως η παρούσα εικόνα της Τσέλσι είναι πολύ πιο πειστική από αυτή των “κανονιέρηδων”. Η Άρσεναλ παρουσίασε σαφείς αδυναμίες στην άμυνα στο μεσοβδόμαδο ατυχές 1-2 από τη Γουότφορντ και οι “μπλε” ξέρουν να εκμεταλλεύονται στο έπακρο αυτές τις αδυναμίες. Θα πάμε με τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Stoiximan)

Κρίσταλ Πάλας – Σάντερλαντ (04/02, 17:00): Από τη νίκη ψυχολογίας επί της Μπόρνμουθ με 0-2 προέρχεται η Κρίσταλ Πάλας, που έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων διαδοχικών ηττών σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Σάντερλαντ κράτησε την Τότεναμ στο 0-0, αλλά παραμένει “άσφαιρη” στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Πρόκειται για “τελικό” παραμονής, το άγχος θα υπάρχει και στα δύο “στρατόπεδα”. Επιλογή μας το No Goal.

Προγνωστικό: NG (1.80 @ Stoiximan)

Έβερτον – Μπόρνμουθ (04/02, 17:00): Με το ισόπαλο 1-1 έφυγε η Έβερτον από την έδρα της Στόουκ, διευρύνοντας το αήττητο σερί της (4-2-0 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές) και δείχνοντας ότι αποτελεί ένα από τους πιο ισχυρούς υποψηφίους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μπόρνμουθ υπέστη εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας με 0-2 και διανύει σαφή περίοδο ντεφορμαρίσματος, αν και παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από το “υπόγειο” του πίνακα. Άσσος..

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Stoiximan)

Χαλ – Λίβερπουλ (04/02, 17:00): Ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση του KC, με τη Χαλ να έχει προχωρήσει σε κινήσεις ενίσχυσης στο μεταγραφικό “παζάρι” και τη Λίβερπουλ να διανύει σαφή περίοδο ντεφορμαρίσματος. Αμφότερες θα πρέπει να αισθάνονται τυχερές για το ισόπαλο 0-0 στο “Ολντ Τράφορντ” και το ισόπαλο 1-1 στο ντέρμπι του “Άνφιλντ” με την Τσέλσι αντίστοιχα. Η άμυνα των “κόκκινων” είναι πολύ ευάλωτη κι έτσι θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Stoiximan)

Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ (04/02, 17:00): Δεν τα κατάφερε μεσοβδόμαδα η Σαουθάμπτον, φεύγοντας ηττημένη με 2-1 από την έδρα της Σουόνσι. Βαρύ “χαστούκι” για τη Γουέστ Χαμ, γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Σίτι με 0-4. Δυνατοί στην έδρα τους οι “άγιοι”, παρουσιάζουν και μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Θα πάμε με το Over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.02 @ Stoiximan)

Γουότφορντ – Μπέρνλι (04/02, 17:00): Στα ύψη η ψυχολογία στο “στρατόπεδο” της Γουότφορντ μετά το νικηφόρο 1-2 στο “Εμιρέιτς”, ένα αποτέλεσμα που ελάχιστοι περίμεναν. Η Μπέρνλι, από την πλευρά της, απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, επικρατώντας της Λέστερ με 1-0. Μπορεί η Γουότφορντ να μη χαρακτηρίζεται από σταθερότητα, όμως θα τη στηρίξουμε, κυρίως λόγω του κάκιστου εκτός έδρας σερί της Μπέρνλι (μόνο ήττες στις τελευταίες έξι εξόδους πρωταθλήματος).

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Stoiximan)

Γουέστ Μπρομ – Στόουκ (04/02, 17:00): Ακόμα ένα βαθμό έβαλε στο “σακούλι” της η Γουέστ Μπρομ, φεύγοντας με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Μίντλεσμπρο. Το ίδιο σκορ χαρακτήρισε και την εντός έδρας “μάχη” της Στόουκ με την Έβερτον. Οι “μπάγκις” διακρίνονται φέτος για τη σταθερότητά τους και μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία τους στην 8η θέση του πίνακα. Θα το πάρει το ματς η ομάδα του Πούλις, εύκολα ή δύσκολα.

Προγνωστικό: 1 (2.22 @ Stoiximan)

Τότεναμ – Μίντλεσμπρο (04/02, 19:30): Δεν τίθεται ζήτημα ότι η Τότεναμ είναι το απόλυτο φαβορί για το τρίποντο στο σημερινό ματς, με δεδομένη και την ασταθή εικόνα της Μίντλεσμπρο. Βέβαια, τα “σπιρούνια” κόλλησαν μεσοβδόμαδα στο 0-0 στην έδρα της Σάντερλαντ. Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση η απόδοση του Άσσου, γι’ αυτό και θα τον συνδυάσουμε με το Over 2,5, καθώς βλέπουμε το ματς να συνδυάζεται και με πολλά γκολ.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.93 @ Stoiximan)