Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Οι οκτώ σημερινές αναμετρήσεις συνθέτουν το “κυρίως μενού” της 30ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, στην επανέναρξη μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον.

Λίβερπουλ – Έβερτον (01/04, 14:30): Με μία θετικότατη παράδοση έρχεται η Λίβερπουλ στο τοπικό ντέρμπι, καθώς παραμένει αήττητη στις τελευταίες 13 κόντρες της με την Έβερτον, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (6-7-0). Οι “κόκκινοι έφυγαν πριν τη διακοπή με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ τα “ζαχαρωτά” διέλυσαν τη Χαλ με 4-0. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν, έτσι θα επιλέξουμε το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Stoiximan)

Μπέρνλι – Τότεναμ (01/04, 17:00): Βάσει δυναμικής, η Τότεναμ αποτελεί το φαβορί για τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δεν περνά, όμως, απαρατήρητο το σερί 5-1-0 στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος της Μπέρνλι. Μάλιστα, οι “κλάρετς” διατήρησαν και ανέπαφη εστία στα 3/6 ματς. Τα “σπιρούνια” έχουν μείνει “άσφαιρα” στις δύο τελευταίες εξόδους πρωταθλήματος κι έτσι θα πάμε με το No Goal.

Προγνωστικό: No Goal (1.80 @ Stoiximan)

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας (01/04, 17:00): Να δώσει συνέχεια στην πορεία τίτλου που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν θέλει η Τσέλσι, η οποία πριν τη διακοπή έφυγε με το διπλό από την έδρα της Στόουκ με σκορ 1-2 (νικηφόρα τα πέντε τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις). Η συμπολίτισσα Πάλας, όμως, έρχεται από μία τριάδα νικών με ανέπαφη εστία (1-0 επί Μίντλεσμπρο, 0-2 επί Γουέστ Μπρομ, 1-0 επί Γουότφορντ). Πιστεύουμε ότι οι “αετοί” θα επιδιώξουν ένα “κλειστό” ματς κι έτσι πηγαίνουμε με το Under 2.5.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.97 @ Stoiximan)

Χαλ – Γουέστ Χαμ (01/04, 17:00): Δεν τα κατάφερε η Χαλ πριν τη διακοπή στο “Γκούντισον Παρκ”, έφυγε ηττημένη με το “βαρύ” 4-0 από την έδρα της Έβερτον. Με το Over 2.5 έχουν συνδυαστεί τα τρία τελευταία παιχνίδια της, επιβεβαιώθηκε και το αμφίσκορο στα 2/3 ματς. Η Γουέστ Χαμ, από την πλευρά της, έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, ενώ τα 5/6 τελευταία ματς πρωταθλήματος συνδυάστηκαν με Over και αμφίσκορο. Το παιχνίδι “φωνάζει” για πολλά γκολ εκατέρωθεν.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (2.12 @ Stoiximan)

Λέστερ – Στόουκ (01/04, 17:00): Σε αναμορφωτή της Λέστερ τείνει να μετατραπεί ο Κρεγκ Σέξπιρ. Πλήρως μεταμορφωμένες οι “αλεπούδες”, έρχονται από τετράδα νικών σε όλες τις διοργανώσεις και επίτευξη τριών γκολ στα 3/4 ματς. Πριν τη διακοπή έφυγαν με ένα μεγάλο διπλό από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου επί της Γουέστ Χαμ (2-3). Η παραμονή δεν έχει ακόμα εξασφαλιστεί, οπότε η βαθμοθηρία παραμένει επιτακτική. Απέναντι τους βρίσκουν σήμερα μία αδιάφορη -βαθμολογικά- ομάδα, η οποία χάνει δυναμική μακριά από το “σπίτι” της. Άσσος DNB για την απόλυτη ασφάλεια.

Προγνωστικό: 1 (1.40 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Γιουν. – Γουέστ Μπρομ (01/04, 17:00): Συνεχίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη μάχη εισόδου στην πρώτη τετράδα, πριν τη διακοπή έφυγε με το νικηφόρο 1-3 από την έδρα της Μίντλεσμπρο. Αήττητη στα 12 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος η ομάδα του Μουρίνιο. Η Γουέστ Μπρομ έρχεται από το νικηφόρο 3-1 επί της Άρσεναλ, “πατάει καλά” στο φετινό πρωτάθλημα και την έχουμε ικανή να σκοράρει μέσα στο “Ολντ Τράφορντ”. Μας αρέσει ο συνδυασμός Άσσου με Over 2.5.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.17 @ Stoiximan)

Γουότφορντ – Σάντερλαντ (01/04, 17:00): Μόλις ένα βαθμό έχει συλλέξει η Γουότφορντ στην τελευταία τετράδα αγώνων πρωταθλήματος (0-1-3), αντιμετωπίζει το σημερινό ματς κόντρα στην ουραγό Σάντερλαντ ως την ιδανική ευκαιρία ανάκαμψης. Οι “μαυρόγατες”, από την πλευρά τους, έρχονται από σερί 0-1-3, έχοντας μείνει και “άσφαιρες” στα τέσσερα ματς. Μοιάζει ανήμπορη η ομάδα του Μόγες να “υψώσει ανάστημα” μακριά από το “σπίτι” της. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.83 @ Stoiximan)

Σαουθάμπτον – Μπόρνμουθ (01/04, 19:30): Ισόβαθμες στον πίνακα οι δύο ομάδες, αν και η Σαουθάμπτον έχει δύο ματς λιγότερα. Οι “άγιοι” έφυγαν ηττημένοι από την έδρα της Τότεναμ (2-1) πριν τη διακοπή, η Μπόρνμουθ έρχεται από το ζευγάρι των εντός έδρας νικών επί των Γουέστ Χαμ (3-2) και Σουόνσι (2-0). Σημειώνονται αρκετά γκολ στα τελευταία ματς αμφότερων κι έτσι θα πάμε με το Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.73 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες