Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Οι σημερινές δύο αναμετρήσεις σε “Χόθορνς” και “Ιτιχάντ” ρίχνουν την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Γουέστ Μπρομ – Μίντλεσμπρο (28/08, 15:30): Ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη μαζί η αναμέτρηση του “Χόθορνς”. Αμφότερες οι αντίπαλοι προέρχονται από αποκλεισμούς στο Λιγκ Καπ (από Νορθάμπτον και Φούλαμ αντίστοιχα). Στο πρωτάθλημα, οι “μπάγκις” μετρούν μία νίκη (0-1 επί Κρίσταλ Πάλας) και μία ήττα (1-2 από Έβερτον) και η “Μπόρο” παραμένει αήττητη με μία ισοπαλία (1-1 με Στόουκ εντός) και μία νίκη (1-2 επί Σάντερλαντ). “Μυρίζει” ισοπαλία το ματς.

Προγνωστικό: Χ (3.10 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ (28/08, 18:00): Κλείδωσε μεσοβδόμαδα η Σίτι την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Στεάουα (δεύτερη νίκη), ενώ επισημοποίησε και την απόκτηση του κίπερ Κλαούντιο Μπράβο. 2/2 νίκες και στο πρωτάθλημα για τους “πολίτες”, ενώ η Γουέστ Χαμ (είχε επίσης μεσοβδόμαδες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις) ανέκαμψε από την ήττα της πρεμιέρας από την Τσέλσι (2-1 εκτός) με το 1-0 επί της Μπόρνμουθ της περασμένης Κυριακής. “Τρένο” η Σίτι, θα δούμε και πολλά γκολ στο ματς.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.67 @ Goalbet)