Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με τις δύο αναμετρήσεις σε Σάντερλαντ και Λονδίνο ολοκληρώνεται σήμερα η 2η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Σάντερλαντ – Μίντλεσμπρο (21/08, 15:30): Μπορεί η Σάντερλαντ να έφυγε ηττημένη με σκορ 2-1 από το “Ιτιχάντ” στην πρεμιέρα, όμως παρ’ όλα αυτά ήταν εκείνη που κέρδισε τις εντυπώσεις απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Η Μίντλεσμπρο, με τη σειρά της, πήρε νωρίς (στο 11′) προβάδιασμα με τον Νεγρέδο στην εντός έδρας “μάχη” με τη Στόουκ, αλλά ισοφαρίστηκε στο 67′ για το τελικό 1-1. Βλέπουμε ένα κλειστό ματς στο “Στάδιο του Φωτός”.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Stoiximan)

Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ (21/08, 18:00): Να διαχειριστεί την κούραση από τη μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκή αναμέτρηση καλείται σήμερα η Γουέστ Χαμ, η οποία στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ (την περασμένη Δευτέρα) έφυγε ηττημένη με 2-1 από το “Στάμφορντ Μπριτζ”, παρουσιάζοντας όμως πολλές αρετές. Η Μπόρνμουθ αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και γνώρισε δίκαιη εντός έδρας ήττα με 1-3. Θα το πάρουν το τρίποντο σήμερα τα “σφυριά”.

Προγνωστικό: 1 (1.86 @ Goalbet)