Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Ολοκληρώνεται, με τις τρεις σημερινές αναμετρήσεις, η 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του “Ιτιχάντ” μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Μίντλεσμπρο – Μάντσεστερ Γιουν. (19/03, 14:00): Με αρνητικό τρόπο εξελίχθηκαν για αμφότερες τις ομάδες οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Μίντλεσμπρο ηττήθηκε με 0-2 από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Γιουνάιτεντ έφυγε με το ατυχές 1-0 από το “Στάμφορντ Μπριτζ”, έχοντας ως ελαφρυντικό την ταυτόχρονη απουσία των Ιμπραΐμοβιτς, Ρούνεϊ και Μαρσιάλ. Βλέπουμε χαμηλό σκορ στο “Ρίβερσαϊντ”.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.65 @ Stoiximan)

Τότεναμ – Σαουθάμπτον (19/03, 16:15): Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Τότεναμ, που δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το “σοκ” του αποκλεισμού από τη Γάνδη στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Νικηφόρα τα τρία τελευταία παιχνίδια της, όλα εντός έδρας (4-0 επί Στόουκ, 3-2 επί Έβερτον, 6-0 επί Μίλγουολ την περασμένη Κυριακή για τα προημιτελικά του Κυπέλλου). Η Σαουθάμπτον επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες, έχοντας πάρει το διπλό επί της Γουότφορντ με 3-4 στο τελευταίο παιχνίδι της (04/03). Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (19/03, 18:30): Υπερπροσπάθεια έκανε μεσοβδόμαδα η Μάντσεστερ Σίτι στον επαναληπτικό με τη Μονακό για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε προηγηθεί το διπλό πρόκρισης επί της Μίντλεσμπρο (0-2) στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της (εντός έδρας όλες οι νίκες) και βρίσκεται αυτή τη στιγμή εντός της πρώτης τετράδας. Οι “κόκκινοι” έχουν δείξει φέτος ότι τα πηγαίνουν περίφημα κόντρα στους υπόλοιπους “μεγάλους” κι έτσι θα πάρουμε το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικό: Χ2 (1.90 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες