Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Οι τέσσερις σημερινές συναντήσεις ολοκληρώνουν την 5η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Γουότφορντ – Μάντσεστερ Γ. (18/09, 14:00): Από μία τετράδα αρνητικών αποτελεσμάτων για όλες τις διοργανώσεις ερχόταν η Γουότφορντ κι έτσι “ξεμπούκωσε” με το εντυπωσιακό 2-4 του περασμένου Σαββάτου επί της Γουέστ Χαμ. Μάλιστα, αρχικά μπήκε πίσω στο σκορ με 2-0. Έτσι, υποδέχεται με… άγριες διαθέσεις τη Γιουνάιτεντ, η οποία είχε μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σε επίπεδο Πρέμιερσιπ, η ομάδα του Μουρίνιο επιζητά άμεση ανάκαμψη μετά την ήττα ουσίας και γοήτρου από τη Σίτι (1-2) του περασμένου Σαββάτου. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Stoiximan)

Κρίσταλ Πάλας – Στόουκ (18/09, 16:15): Βάλσαμο αποτέλεσε για την Κρίσταλ Πάλας το σημαντικό διπλό του περασμένου Σαββάτου στο “Ριβερσάιντ” (1-2). Όλοι ελπίζουν ότι αυτή η νίκη δε θα αποδειχθεί “πυροτέχνημα”. Οι “αετοί” θα επιχειρήσουν σήμερα να εκμεταλλευθούν την πολύ άσχημη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση της Στόουκ, η οποία έρχεται από το ατυχές 0-4 από την Τότεναμ κι έχει συλλέξει μόλις ένα βαθμό μέχρι στιγμής (0-1-3). Μάλιστα, στο ματς με τα “σπιρούνια” αποβλήθηκε ο κόουτς Χιουζ, δείγμα των… τεντωμένων νεύρων. Δε βλέπουμε τη Στόουκ ικανή να “σηκώσει κεφάλι”.

Προγνωστικό: 1 (2.01 @ Goalbet)

Σαουθάμπτον – Σουόνσι (18/09, 16:15): Πιο ξεκούραστη στο σημερινό ματς η Σουόνσι, καθώς η Σαουθάμπτον είχε μεσοβδόμαδες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Οι “κύκνοι” έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσουν μία σημαντική νίκη την περασμένη Κυριακή, μένοντας τελικά στο ισόπαλο 2-2 κόντρα στην Τσέλσι. Σερί 1-1-2 για τη Σουόνσι στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, χωρίς νίκη παραμένει η Σαουθάμπτον (0-2-2). Το περασμένο Σάββατο προηγήθηκε μέσα στο “Εμιρέιτς”, για να γνωρίσει τελικά την ήττα από την Άρσεναλ με 2-1. Είναι καιρός για την ομάδα του Πιελ να “σπάσει το ρόδι” στα τρίποντα.

Προγνωστικό: 1 (1.72 @ Betshop)

Τότεναμ – Σάντερλαντ (18/09, 18:30): Επιστροφή στα… εγχώρια για την Τότεναμ μετά τη μεσοβδόμαδη ευρωπαϊκή μάχη με τη Μονακό. Από το εμφατικό 0-4 επί της Στόουκ προέρχονται τα “σπιρούνια”, που παραμένουν αήττητα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές (2-2-0). Η Σάντερλαντ εμφανίζει μεγάλες αδυναμίες (ειδικά στην άμυνα) και το σερί 0-1-3 δείχνει ότι θα αποτελέσει ένα από τους υποψηφίους για… αποχαιρετισμό. Βλέπουμε νίκη Τότεναμ από το ημίχρονο.

Προγνωστικό: 1 ημίχ. / 1 τελ. (1.85 @ Magicbet)