Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Οι δύο σημερινές αναμετρήσεις ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει η κόντρα της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Σουόνσι – Μίντλεσμπρο (02/04, 15:30): Διπρόσωπη η Σουόνσι της τελευταίας περιόδου. Έχει ηττηθεί στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα έχει κερδίσει τα τρία τελευταία “εντός”. Ματς έξι πόντων… το σημερινό απέναντι στη Μίντλεσμπρο, η οποία έρχεται από τετράδα ηττών για όλες τις διοργανώσεις. Θα “μιλήσει” η δύναμη του “Λίμπερτι”.

 Προγνωστικό: 1 (1.97 @ Stoiximan)

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι (02/04, 18:00): Με ντέρμπι πέφτει η αυλαία της 30ης αγωνιστικής. Η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Αρσέν Βενγκέρ να παραμένει στο στόχαστρο των οπαδών, αλλά τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι σκέφτεται να πει το “ναι” στην πρόταση διετούς ανανέωσης από τη διοίκηση. Νέο “χαστούκι” για τους “κανονιέρηδες” πριν τη διακοπή, έφυγαν ηττημένοι με 3-1 από την έδρα της Γουέστ Μπρομ. Η Σίτι, από την πλευρά της, έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Ισότιμο το βαθμολογικό ενδιαφέρον κι έτσι θα πάμε με την ασφαλή επιλογή του Over 2.5 (που παρατηρείται συνήθως στα μεταξύ τους ματς).

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.62 @ Stoiximan)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες