Προγνωστικό Μάντσεστερ Γ. - Μπόρνμουθ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Οι τρεις σημερινές συναντήσεις δίνουν συνέχεια στο πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Τα “φώτα” είναι στραμμένα στο “Ολντ Τράφορντ”, όπου ενδεχόμενο διπλό της Λέστερ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα σημάνει τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου από τις “αλεπούδες”.

Σουόνσι – Λίβερπουλ (01/05, 14:00): Πλήγμα αποτέλεσε για στο προφίλ της Λίβερπουλ η περίφημη υπόθεση Σακό (θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ), σίγουρα οι “κόκκινοι” θα έχουν σήμερα το μυαλό τους και στον επαναληπτικό ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ με τη Βιγιαρεάλ. Σε επίπεδο Πρέμιερσιπ, προέρχονται από το ισόπαλο 2-2 με τη Νιούκαστλ, είναι αήττητοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους (3-2-0) και συνεχίζουν τη μάχη για πλασάρισμα εντός της πρώτης εξάδας. Η Σουόνσι προέρχεται από τις κολλητές εκτός έδρας ήττες από Νιούκαστλ (3-0) και Λέστερ (4-0), αλλά έχει κερδίσει με σκορ 1-0 και τα τρία τελευταία εντός. Με σημερινή νίκη κλειδώνει και μαθηματικά την παραμονή. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: 1Χ (1.65 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ (01/05, 16:05): Όπως αναφέρουμε και στην εισαγωγή, η Λέστερ κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο με σημερινό διπλό. Βέβαια, ο στόχος επιτυγχάνεται και με καλύτερο αποτέλεσμα από την Τότεναμ (αγωνίζεται αύριο με την Τσέλσι). Αήττητες οι “αλεπούδες” στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές (7-2-0), όμως την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από την πρόκριση επί της Κρίσταλ Πάλας στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και έχει συνδυάσει με νίκες και τα έξι τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα, οι “κόκκινοι διάβολοι” θέλουν να εξαντλήσουν κάθε μαθηματική ελπίδα για πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Απών ο Βάρντι για ακόμα ένα ματς, καθώς η FA επέκτεινε την ποινή του κατά μία αγωνιστική. Δύσκολη η πρόβλεψη για τον τελικό νικητή, θα πάμε με το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.68 @ Goalbet)

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι (01/05, 18:30): Αμφότερες έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη νίκη. Η Σαουθάμπτον κυνηγά την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, η Σίτι θέλει να “γαντζωθεί” εντός της πρώτης τετράδας. Βέβαια, οι “πολίτες” θα έχουν σίγουρα το μυαλό και στη μεσοβδόμαδη ρεβάνς του “Μπερναμπέου” για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόλις μία ήττα μετρούν οι γηπεδούχοι στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (4-2-1), στο 4-1-0 το σερί για τη Σίτι στην τελευταία πεντάδα αγώνων πρωταθλήματος. Παράλληλα, έχει κρατήσει ανέπαφη εστία στις 4/6 τελευταίες εξόδους για την Πρέμιερσιπ. Η Σαουθάμπτον σκοράρει με… συνέπεια μέσα στο “σπίτι” της, άρα G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Betshop)