Προγνωστικό Μάντσεστερ Γ. - Μπόρνμουθ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Ολοκληρώνεται σήμερα η φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με την ταυτόχρονη έναρξη όλων των αγώνων της 38ης αγωνιστικής στις 17:00. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο 4ο εισιτήριο για το ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και στα εισιτήρια για το ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ.

Άρσεναλ – Άστον Βίλα (15/05, 17:00): Ο βαθμός της ισοπαλίας αρκεί στην Άρσεναλ στο σημερινό ματς, προκειμένου να σφραγίσει την 3η θέση του πίνακα και να εξασφαλίσει απευθείας πρόκριση στους ομίλους του ερχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, προβάλλει ως τεράστιο φαβορί για τη νίκη απέναντι σε μία υποβιβασμένη Άστον Βίλα, που “τρέχει” σερί… 0-1-11 στις τελευταίες 12 αγωνιστικές. Νικηφόρα και με ανέπαφη εστία τα 3/4 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος των “κανονιέρηδων”. Κάτι… ανάλογο βλέπουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: 1 & NG (1.87 @ Stoiximan)

Γουέστ Μπρομ – Λίβερπουλ (15/05, 17:00): Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς του “Χόθορνς”. Εξασφαλισμένη η σωτηρία για τη Γουέστ Μπρομ, η οποία αγνοεί τη νίκη στα τελευταία οκτώ ματς πρωταθλήματος (0-3-5) και έχει συνδυάσει με άσφαιρες ήττες τα τρία τελευταία εντός. Η Λίβερπουλ, από την πλευρά της, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, καθώς αυτή τη στιγμή είναι 8η (στο -1 από τη Σαουθάμπτον και στο -3 από τη Γουέστ Χαμ) και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης σε περίπτωση μη κατάκτησης του Γιουρόπα Λιγκ (αν κατακτήσει το τρόπαιο συμμετέχει στους ομίλους του ερχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ). Αήττητοι οι “κόκκινοι” στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος απέναντι στη Γουέστ Μπρομ (2-3-0), θα πάρουν το διπλό σήμερα, παρά το γεγονός ότι αναμένεται να αγωνιστούν με πλήθος αλλαγών.

Προγνωστικό: 2 (2.78 @ Goalbet)

Γουότφορντ – Σάντερλαντ (15/05, 17:00): Αδιάφορο βαθμολογικά το ματς, καθώς η Σάντερλαντ κλείδωσε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία με το μεσοβδόμαδο 3-0 επί της Έβερτον (εξ αναβολής ματς). Η Γουότφορντ, από την πλευρά της, γνώρισε μεσοβδόμαδα (εξ αναβολής ματς) την εκτός έδρας ήττα από τη Νόριτς με 4-2. Στο 1-0-3 το σερί των γηπεδούχων στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, μετρούν μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία εντός για τη λίγκα (1-3-2). Αήττητη η Σάντερλαντ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της (3-2-0), μόλις μία ήττα στις έξι τελευταίες εξόδους της (1-4-1). Πιθανό το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Betshop)

Έβερτον – Νόριτς (15/05, 17:00): Ακόμα ένα αδιάφορο ματς για την τελευταία αγωνιστική. Η φιλοξενούμενη Νόριτς μπορεί να επικράτησε με 4-2 της Γουότφορντ στο μεσοβδόμαδο εξ αναβολής ματς, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό, λόγω της παράλληλης νίκης της Σάντερλαντ. Το τρίποντο επί της Γουότφορντ πήρε τη σκυτάλη από τέσσερις διαδοχικές ήττες με… μηδέν ενεργητικό. Η Έβερτον γνώρισε μεσοβδόμαδα (εξ αναβολής ματς) την εκτός έδρας ήττα από τη Σάντερλαντ με 3-0 και “τρέχει” ένα αρνητικό σερί 1-3-6 στην τελευταία δεκάδα αγώνων πρωταθλήματος. Τα “ζαχαρωτά” θέλουν να “χρυσώσουν το χάπι”, δίνοντας στους οπαδούς τους μια… τελευταία θετική ανάμνηση από τη φετινή σεζόν. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.90 @ Magicbet)

Μάντσεστερ Γιουν. – Μπόρνμουθ (15/05, 17:00): Δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της η Γιουνάιτεντ αναφορικά με την 4η θέση. Βρίσκεται στο -2 από τη Σίτι και υστερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Άρα… θέλει νίκη στο σημερινό ματς και ταυτόχρονη ήττα της Σίτι από τη Σουόνσι. Το ατυχές 3-2 από τη Γουέστ Χαμ στο μεσοβδόμαδο εξ αναβολής ματς αποτέλεσε την πρώτη ήττα των “κόκκινων διαβόλων” στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος (3-1-1). Είναι αήττητοι στα έξι τελευταία εντός για τη λίγκα (6-1-0), ενώ οι 5/6 νίκες συνδυάστηκαν με ανέπαφη εστία. Εντελώς αδιάφορη η Μπόρνμουθ, “τρέχει” σερί 1-1-5 στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος. Νίκη Γιουνάιτεντ με ανέπαφη εστία…

Προγνωστικό: 1 & NG (2.15 @ Interwetten)

Νιούκαστλ – Τότεναμ (15/05, 17:00): Η πρόσληψη του Ράφα Μπενίτεθ δε στάθηκε ικανή να αποτρέψει τον υποβιβασμό της Νιούκαστλ. Μπορεί οι “καρακάξες” να έμειναν αήττητες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους (2-3-0), αλλά η μεσοβδόμαδη νίκη της Σάντερλαντ επί της Έβερτον τις… έστειλε και μαθηματικά στην Τσάμπιονσιπ. Σημειώστε, βέβαια, ότι η Νιούκαστλ μετρά μόνο μία ήττα στα τελευταία οκτώ εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (4-3-1). Η απογοήτευση της Τότεναμ για την απώλεια του τίτλου φάνηκε και στο ατυχές 1-2 από τη Σαουθάμπτον της περασμένης αγωνιστικής. Με νίκη σήμερα τα “σπιρούνια” κλειδώνουν την τιμητική 2η θέση. Μετρούν μόλις μία ήττα στις τελευταίες 17 εξόδους πρωταθλήματος (9-7-1). Θα σκοράρουν αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G (1.55 @ Mybet)

Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας (15/05, 17:00): Από το πρώτο λεπτό θα επιδιώξει τη νίκη η Σαουθάμπτον , προκειμένου να διατηρήσει ελπίδες τερματισμού εντός της πρώτης εξάδας, που εξασφαλίζει σίγουρα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -2 από την 6η Γουέστ Χαμ και στο -3 από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες (όλες στο G/G και Over 2,5), μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία εννιά ματς πρωταθλήματος (6-2-1). Η Κρίσταλ Πάλας κλείδωσε και μαθηματικά την παραμονή με το νικηφόρο 2-1 επί της Στόουκ της περασμένης αγωνιστικής και πλέον το μυαλό της είναι αποκλειστικά στραμμένο στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βλέπουμε Άσσο σε συνδυασμό με αρκετά γκολ.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.95 @ Stoiximan)

Σουόνσι – Μάντστεστερ Σίτι (15/05, 17:00): Δύσκολη η σημερινή αποστολή για τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς φιλοξενείται από μία (αδιάφορη μεν) ομάδα, η οποία έρχεται από δύο σερί νίκες και έχει συνδυάσει με νίκες και τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Για να μην περιμένουν γκέλα της Γιουνάιτεντ (65-63 αυτή τη στιγμή), οι “πολίτες” θέλουν να πάρουν τη νίκη και να παραμείνουν εντός της πρώτης τετράδας, εξασφαλίζοντας την έξοδο στο ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, η ομάδα του Πελεγκρίνι μετρά μόνο μία νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος (1-2-1), αλλά παράλληλα “τρέχει” σερί 2-2-1 στα τελευταία πέντε εκτός για την Πρέμιερσιπ. Βλέπουμε πολλά γκολ εκατέρωθεν στο “Λίμπερτι”.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (1.91 @ Goalbet)

Στόουκ – Γουέστ Χαμ (15/05, 17:00): Αδιάφορη βαθμολογικά η Στόουκ, κλείνει με αρνητική “γεύση” τη φετινή σεζόν, λόγω του σερί 0-2-4 των τελευταίων έξι αγώνων πρωταθλήματος. Η 6η Γουέστ Χαμ, από την πλευρά της, θα τα δώσει όλα για το τρίποντο, προκειμένου να σφραγίσει την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ και να πάρει και το καλό εισιτήριο, αν η νίκη της συνοδευθεί με γκέλα της 5ης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (63-62 αυτή τη στιγμή). Αήττητα τα “σφυριά” στις τελευταίες πέντε εξόδους πρωταθλήματος (2-3-0), στο G/G και Over 3,5 τα 4/5 ματς. Εμείς… μένουμε στο Διπλό.

Προγνωστικό: 2 (2.10 @ Betshop)

Τσέλσι – Λέστερ (15/05, 17:00): Αγώνας χωρίς σκοπιμότητες στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, με την… περσινή πρωταθλήτρια Τσέλσι να υποδέχεται τη… φετινή πρωταθλήτρια Λέστερ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τη Σάντερλαντ με 3-2, μετρούν μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος (1-1-3) και έχουν συνδυάσει με ισοπαλίες τα 7/9 τελευταία εντός (1-7-1). Στο 8-3-0 το αήττητο σερί της Λέστερ στις τελευταίες 11 αγωνιστικές, μετρά μόλις δύο ήττες στα 21 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (13-6-2). “Μυρίζει” ισοπαλία το ματς.

Προγνωστικό: Χ (3.50 @ Magicbet)