Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με τις αναμετρήσεις σε “Τερφ Μουρ” και “Λίμπερτι” συνεχίζεται σήμερα η 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Μπέρνλι – Τσέλσι (12/02, 15:30): Ηττημένη με σκορ 2-1 έφυγε η Μπέρνλι από την έδρα της Γουότφορντ το περασμένο σαββατοκύριακο, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά ότι αποτελεί ομάδα έδρας. Οι “κλάρετς” έχουν συλλέξει τους 28 από τους 29 βαθμούς τους μέσα στο “Τερφ Μουρ”. Η Τσέλσι, από την πλευρά της, συνεχίζει ακάθεκτη το… βιολί της. Επικράτησε με 3-1 της Άρσεναλ και παραμένει ακλόνητη στην κορυφή. Θα τους κοντράρουμε τους “μπλε”, καθώς μία πιθανή σημερινή απώλεια δε θα… φέρει και την καταστροφή.

Προγνωστικό: 1Χ (2.95 @ Stoiximan)

Σουόνσι – Λέστερ (12/02, 18:00): Με άδεια χέρια… έφυγε η Σουόνσι από την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Κυριακή (ήττα 2-1), όμως παρουσιάστηκε για μία ακόμα φορά αξιόμαχη κι έδειξε ότι το κλίμα στο εσωτερικό της έχει αλλάξει. Θυμίζουμε ότι είχαν προηγηθεί τα διαδοχικά τρίποντα επί των Λίβερπουλ (2-3) και Σαουθάμπτον (2-1). Η Λέστερ “έφτυσε αίμα” για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντέρμπι στο Κύπελλο Αγγλίας (πρόκριση στην παράταση) κι έδειξε ότι παραμένει σε άσχημη κατάσταση. Ματς-τελικός για την παραμονή είναι το σημερινό, εμπιστευόμαστε τους Ουαλούς.

Προγνωστικό: 1 (2.38 @ Stoiximan)