Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση της 20ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ (03/01, 21:45): Επιστροφή στις νίκες για την Μπόρνμουθ, η οποία μετά από δυο διαδοχικές ήττες, κατάφερε να πάρει το διπλό στην έδρα της Σουόνσι (0-3). Σήμερα ωστόσο δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Από την άλλη πλευρά, η Άρσεναλ προέρχεται από δυο σερί νίκες κόντρα σε Γουέστ Μπρομ (1-0) και Κρίσταλ Πάλας (2-0). Επιλογή μας στο σημερινό παιχνίδι είναι το Over 2.5, που είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Stoiximan)

Κρίσταλ Πάλας – Σουόνσι (03/01, 22:00): Αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και πέντε αγωνιστικές η Κρίσταλ Πάλας, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί, προερχόμενη από την ήττα με 2-0 κόντρα στην Άρσεναλ. Από ένα αρνητικό σερί τεσσάρων διαδοχικών ήττων προέρχεται η Σουόνσι, που μετά και την εντός έδρας ήττα (0-3) από την Μπόρνμουθ, παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν σκοράρουν πολύ οι δυο ομάδες, οπότε επιλογή μας είναι το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Stoiximan)

Στόουκ – Γουότφορντ (03/01, 22:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και πέντε αγωνιστικές η Στόουκ, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί, προερχόμενη από την ήττα με 4-2 κόντρα στην Τσέλσι. Μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο απολογισμός και της Γουότφορντ στα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Αμφότερες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, οπότε και θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Stoiximan)