Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (18/12) η 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.Ξεχωρίζει το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ.

Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον (15:30): Αρκετά καλή είναι η Μπόρνμουθ φέτος στο γήπεδό της, ενώ στα δύο πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί κέρδισε τόσο τη Λίβερπουλ (4-3), όσο και τη Λέστερ (1-0). Η Σαουθάμπτον συνεχίζει χωρίς… ανάσα τις υποχρεώσεις της, μεσοβδόμαδα δεν κατάφερε να κερδίσει τη Στόουκ, αν και αγωνιζόνταν για 70 περίπου λεπτα με παίκτη παραπάνω, ενώ, γενικά, μακριά από την έδρα της δεν τρομάζει κανέναν. Οριακό αουτσάιντερ οι γηπεδούχοι, αξίζουν της στήριξής μας.

Προγνωστικό: 1 (2.80 @ Stoiximan)

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ (18:00): Ντέρμπι στο Μάντσεστερ με όποια ομάδα ηττηθεί να χάνει σημαντικό έδαφος στη “μάχη” για τον τίτλο. Η Σίτι του Γκουαρντιόλα δεν πείθει ακόμη με τις εμφανίσεις της, ενώ η Άρσεναλ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Έβερτον. Στοιχηματικά, τα γκολ πληρώνουν λίγο, τελικός νικητής είναι δύσκολο να προβλεφθεί. Αν πρέπει να επιλέξουμε κάτι, ωστόσο, αυτό θα ήταν η νίκη των γηπεδούχων, αφού η Άρσεναλ στα δύσκολα συνήθως αποδεικνύεται λιγόψυχη.

Προγνωστικό: 1 (2.12 @ Stoiximan)

Τότεναμ – Μπέρνλι (18:00): Εντός έδρας η Τότεναμ είναι αήττητη φέτος σε επίπεδο πρωταθλήματος, με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, έχει πετύχει 17 γκολ, ενώ έχει δεχθεί μόλις 4. Η Μπέρνλι είναι από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας. Μακριά από το γήπεδό της δεν κερδίζει (0-1-6 φέτος), ενώ έχει σημειώσει μόλις ένα τέρμα και δέχθηκε 16! Μπορούν να κερδίζουν τα “σπιρούνια” και μάλιστα χωρίς να δεχθούν γκολ.

Προγνωστικό: 1 & No Goal (1.87 @ Stoiximan)