Προγνωστικά Πορτογαλίας:  Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει του μενού της 33ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Λίγκα σήμερα Κυριακή (08/05). Στην έδρα της Μαρίτιμο δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Μπενφίκα και με νίκη πιθανότατα «κλειδώνει» τον τίτλο. Ένα βαθμό ψάχνουν Μποαβίστα και Ουνιάο Μαδέιρα, για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία.

Νασιονάλ Μαδέιρα – Μπελενένσες (08/05, 18:00): Την βαριά ήττα με 3-0 από την Αρούκα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η  Νασιονάλ. Τρίτη σερί ήττα (χωρίς να σκοράρει), όντας αδιάφορη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά η Μπελενένσες υπέστη την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Πάκος Φερέιρα. Δεύτερη συνεχόμενη και τρίτη διαδοχική αγωνιστική που αγνοεί το «τρίποντο» (0-1-2). Τελείωσε και γι’ αυτήν η σεζόν, αφού έχει ξεμείνει οριστικά από στόχους. Ανοικτά θα παίξουν αμφότερες, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις της φετινής χρονιάς.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Stoiximan)

Μποαβίστα – Ουνιάο Μαδέιρα (08/05, 18:00): Ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Μορεϊρένσε αναδείχθηκε την περασμένη αγωνιστική η Μποαβίστα. «Χρυσός» βαθμός, αν αναλογιστεί κανείς, ότι μεγάλωσε τη διαφορά στους πέντε πόντους και της αρκεί ένας ακόμη για να εξασφαλιστεί μαθηματικά. Από την άλλη η Ουνιάο πήρε το «εξάποντο» με αντίπαλο την Ακαδέμικα (3-1 εντός έδρας) βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί 12 αγώνων (0-3-9). Στο +5 από την παραμονή, με ισοπαλία μένει και μαθηματικά στην κατηγορία. Πολύ πιθανή η ισοπαλία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Χ (3.11 @ Goalbet)

Γκιμαράες – Μορεϊρένσε (08/05, 20:15): Την ήττα με 1-0 από την Μπενφίκα γνώρισε την περασμένη αγωνιστική η Γκιμαράες, εκτός έδρας. Αγνοεί το «τρίποντο» στις τελευταίες 12 αγωνιστικές (0-6-6), έχοντας ξεμείνει από στόχους. Από την άλλη πλευρά η Μορεϊρένσε αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μποαβίστα, εντός έδρας. Τρέχει ρεκόρ 1-2-3 στις τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, όντας αδιάφορη και αυτή με τη σειρά της. Απαλλάχθηκαν και οι δύο από το άγχος του υποβιβασμού, μπορούν να προσφέρουν θέαμα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.90 @ Betshop)

Μαρίτιμο – Μπενφίκα (08/05, 22:30): Ακόμη μία ήττα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Μαρίτιμο, αυτή τη φορά από την Εστορίλ με 2-1, εντός έδρας. Δεύτερη συνεχόμενη, αδιάφορη για τις δύο αγωνιστικές που απέμειναν. Από την άλλη πλευρά η Μπενφίκα επικράτησε με τα χίλια ζόρια 1-0 της Γκιμαράες στην έδρα της, φτάνοντας τις δέκα σερί νίκες. Πάντα στην πρώτη θέση και στο +2 από την συμπολίτισσα Σπόρτινγκ. Εδώ που έφτασε η Μπενφίκα πολύ δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα. Διπλό χωρίς να δεχτεί γκολ.

Προγνωστικό: 2 & N/G (2.00 @ Magicbet)