Προγνωστικά Ολλανδίας: Αγώνες ρεβάνς σήμερα Δευτέρα (16/05) στα πλέι οφ για την άνοδο/παραμονή στην Eredivisie. Προβάδισμα πήραν Ντε Γκράαφτσαπ και Βίλεμ, οι οποίες πήραν «διπλά» με σκορ 1-0 στις έδρες των Μάαστριχτ και Αλμίρε αντίστοιχα.

Ντε Γκράαφτσαπ – Μάαστριχτ (16/05, 13:30): Το καθήκον της έκανε στο πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο των πλέι ο φ η Ντε Γκράαφτσαπ και πήρε τη νίκη στην έδρα της Μάαστριχτ (1-0). Πλέον καλείται να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα και στον αγώνα ρεβάνς ώστε να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Από την άλλη  η Μάαστριχτ ήξερε ότι έχει δύσκολο έργο και η χρονιά γι’ αυτήν θα τελειώσει άδοξα κάπου εδώ. Οι γηπεδούχοι είναι ποιοτικά ανώτεροι και μπορούν να δώσουν ακόμη και διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση τους.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.25 @ Stoiximan)

Μπρέντα – ΦΚ Αϊντχόφεν (16/05, 15:30): Την ήττα γνώρισε στο πρώτο παιχνίδι η Μπρέντα από την ΦΚ Αϊντχόφεν με 1-0. Δινόταν εξ αρχής το φαβορί δικαίως για την πρόκριση στον επόμενο γύρο και στόχος αποτελεί η ανατροπή του σκορ που θα της δώσει το δικαίωμα να ανέβει στην Eredivisie. Η ΦΚ Αϊντχόφεν από τη δική της πλευρά έκανε μία χρονιά «υπέρβαση» πήρε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, αλλά γνωρίζει ότι το έργο της στον επαναληπτικό είναι δύσκολο. Εννιά σερί αγώνες αήττητη στην έδρα της η Μπρέντα (6-3-0), μπορεί να επιβεβαιώσει τον χαμηλό αλλά και αρκετά πιθανό άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.54 @ Goalbet)

Φένλο – Γκόου Αχέντ Ινγκλς (16/05, 15:30): Ήταν εξ αρχής το πιο δύσκολο ζευγάρι των πλέι οφ, η Γκόου Αχέντ πήρε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, έχει προβάδισμα για την πρόκριση, καθώς  πάει για δύο αποτελέσματα στον επαναληπτικό. Από την άλλη η Φένλο παίζει με την πλάτη στον τοίχο, αφού θέλει μόνη τη νίκη που θα της δώσει ελπίδες για την πρόκριση. Ήταν καταιγιστική στην έδρα της στα τελευταία επτά παιχνίδια για το πρωτάθλημα (επτά συνεχόμενες νίκες). Δύσκολο για πρόβλεψη, θεωρούμε ωστόσο πως η Φένλο κάποια στιγμή θα ρισκάρει και το αμφίσκορο αποτελεί ορθή επιλογή.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (1.90 @ Betshop)

Βίλεμ – Αλμίρε Σίτι (16/05, 17:45): Η διαφορά ποιότητας φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι με τη Βίλεμ να επιβεβαιώνει την ανωτερότητα της και να παίρνει τη νίκη με 1-0. Πλέον είναι με το ενάμιση πόδι στον επόμενο γύρο, έχοντας ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Το όνειρο για την Αλμίρε κράτησε ως εδώ, αφού παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της δεν κατάφερε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα της και πλέον αναζητά μόνο τη νίκη για ένα νέο «θαύμα. Δεν νομίζουμε ότι μπορεί να το πετύχει, ωστόσο δεν έχει να χάσει κάτι, θα παίξει ανοικτά, αυτό θα εκμεταλλευτεί η έμπειρη Βίλεμ για να κλειδώσει την πρόκριση.

Προγνωστικό: 1 &Over 2.5 (1.95 @ Magicbet)