Προγνωστικά Ολλανδίας: Έναρξη του πρώτου γύρου των πλέι οφ για την άνοδο/παραμονή στην Eredivisie με τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα Παρασκευή (13/05).

Μάαστριχτ – Ντε Γκράαφτσαπ (13/05, 19:30): Η Μάαστριχτ κατάφερε να αποκλείσει τη Φόλενταμ σε διπλά παιχνίδια (2-1, 1-2), παρότι δεν ήταν το φαβορί της σειράς και πλέον επικεντρώνεται σε δύο δύσκολα παιχνίδια με τη Ντε Γκράαφτσαπ με στόχο να κάνει την έκπληξη και να περάσει στον επόμενο γύρο των μπαράζ. Από την άλλη η Ντε Γκράαφτσαπ έκρινε τον πρωταθλητή στην Eredivisie, αφού μετά το 1-1 με τον Άγιαξ στην έδρα της, έστεψε πρωταθλήτρια την Αϊντχόφεν και ετοιμάζεται για τα μπαράζ με στόχο την παραμονή της στην κατηγορία. Πολλά γκολ έχουν οι τελευταίες αναμετρήσεις και των δύο, γι’ αυτό και εμείς θα πάμε μ’ αυτά, αποφεύγοντας οποιαδήποτε άλλη πρόβλεψη.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (1.95 @ Stoiximan)

Γκόου Αχέντ Ινγκλς – Φένλο (13/05, 20:45): Ξεκουράστηκε όσο έπρεπε η Γκόου Αχέντ Ινγκλς και είναι πανέτοιμη για τα δύο δύσκολα παιχνίδια με τη Φένλο. Ήταν αήττητη στις δέκα πρόσφατες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα (6-4-0), στην έδρα της είναι επίσης δυνατή καλείται να πάρει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην έδρα της αντιπάλου. Από την άλλη πλευρά η Φένλο χωρίς να δυσκολευτεί τερμάτισε άνετα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κλείνοντας τη κανονική περίοδο με πέντε σερί νίκες. Πιο ποιοτικοί οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο η γηπεδούχος τρόμαξε με τις εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια. Άσσος.

Προγνωστικό: 1 (2.50 @ Goalbet)

ΦΚ Αϊντχόφεν – Μπρέντα (13/05, 20:45): Δεν έκλεισε έτσι όπως θα ήθελε τη κανονική διάρκεια η ΦΚ Αϊντχόφεν, μετρώντας τρεις σερί ήττες και τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-3). Εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, ωστόσο το έργο της κόντρα στην πιο έμπειρη Μπρέντα μόνο εύκολο δεν θα είναι, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει και ο επαναληπτικός στην έδρα της, στην οποία είναι πολύ δυνατή. Η ποιότητα και η φανέλα των φιλοξενούμενων καθιστούν απόλυτα δίκαιες τις τιμές στο «διπλό».

Προγνωστικό: 2 (2.35 @ Betshop)

Αλμίρε Σίτι – Βίλεμ (13/05, 21:45): Τρομάζει κόσμο με τις εμφανίσεις της η Αλμίρε, επικράτησε δις της Έμεν με το ίδιο σκορ (4-1) δείχνει ικανή να φτάσει μέχρι τέλους και να πάρει ακόμη και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία (επτά παιχνίδια αήττητη, 6-1-0). Έχει δύσκολο έργο ωστόσο κόντρα στην Βίλεμ, η οποία από την πλευρά της θα δώσει τη δική της μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αξίζει ένα ρίσκο στην ομάδα που «πετάει» αυτή την περίοδο.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.05 @ Magicbet)