Προγνωστικά Ολλανδίας: Επαναληπτικοί αγώνες για τον τρίτο γύρο των πλέι οφ με στόχο την άνοδο/παραμονή στην Eredivisie σήμερα Κυριακή (23/05). Ισχυρό προβάδισμα για Γκόυ Αχέντ, ελπίζει σε άνοδο η Μπρέντα μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Βίλεμ.

Ντε Γκράαφτσαπ – Γκόου Αχέντ Ινγκλς (22/05, 13:30): Σε δεινή θέση έχει μπει η Ντε Γκράαφτσαπ μετά την ήττα με 4-1 από την Γκόου Αχέντ στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο γύρο των πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Γκόου Αχέντ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού η επικράτηση της με 4-1 την φέρνει με το ενάμιση πόδι στην Eredivisie. Αναγκασμένοι να ρισκάρουν οι γηπεδούχοι, βούτυρο στο ψωμί της Γκόου Αχέντ το γκολ. Πολύ πιθανό το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (1.95 @ Stoiximan)

Βίλεμ – Μπρέντα (22/05, 17:45): Μετά την ήττα με 2-1 η Βίλεμ καλείται να ανατρέψει το σκορ για να παραμείνει στην Eredivisie. Στην έδρα της αγνοεί τη νίκη στις επτά πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της (0-3-4). Από την άλλη πλευρά η Μπρέντα πήρε αυτό που ήθελε και πηγαίνει στην έδρα της Βίλεμ με στόχο να πανηγυρίσει οριστικά τον προβιβασμό της στην μεγάλη κατηγορία. Goal/Goal οι πέντε τελευταίες εκτός έδρας εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα. Ικανή να φύγει με αποτέλεσμα από το Τίλμπουργκ η Μπρέντα.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.35 @ Betshop)