Προγνωστικά Περού

Προγνωστικά Περού: Με τρεις συναντήσεις ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην περουβιανή Κλαουσούρα.

Ντεπορτίβο Σαν Μαρτίν – Αλιάνσα Ατλέτικο (27/05, 21:15): Αρνητικό το μπάσιμο της Ντεπορτίβο Σαν Μαρτίν στην Κλαουσούρα, μετρά συγκομιδή ενός βαθμού στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ σε αυτά τα τρία ματς. Η Αλιάνσα Ατλέτικο, από την πλευρά της, ξεκίνησε με ήττα, συνέχισε με ισοπαλία και… κατέληξε στο νικηφόρο 3-1 επί της Σέζαρ Βαγιέχο του περασμένου σαββατοκύριακου. Αν κρίνουμε και από την Απερτούρα, η Αλιάνσα πάσχει στην άμυνα μακριά από το “σπίτι” της. Πηγαίνουμε, λοιπόν, με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Stoiximan)

Καχαμάρκα – Κομερσιάντες Ουνίδος (27/05, 23:30): Έρωτα… με τις ισοπαλίες έχει αναπτύξει η Καχαμάρκα στη φετινή Κλαουσούρα, καθώς έχει συνδυάσει με “χινάρια” και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Προέρχεται, μάλιστα, από δύο διαδοχικά 0-0. Η Κομερσιάντες Ουνίδος, από την πλευρά της, μετρά μία νίκη και μία ισοπαλία μέχρι στιγμής, ενώ το ματς κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ της περασμένης αγωνιστικής αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας. Λογικά δε θα δούμε πολλά γκολ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Goalbet)

Χουάν Αουρίτς – Μελγκάρ (28/05, 04:00): Ισόβαθμες στον πίνακα οι δύο ομάδες, έχουν συλλέκει από τέσσερις βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Κλαουσούρα (1-1-1). Βέβαια, η Χουάν Αουρίτς προέρχεται από την παρθενική ήττα της (3-1 στην έδρα της Σπορτ Χουανκάγιο) και η Μελγκάρ από το παρθενικό της τρίποντο (2-0 επί Αγιακούτσο). Αμφότερες έχουν σκοράρει και στα τρία παιχνίδια τους, οπότε το G/G μοιάζει μία ελκυστική επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Betshop)