Προγνωστικά Νοτίου Κορέας: Τις υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής στην Ν. Κορέα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (17/07).

Ιντσεόν – Σεούλ (17/07, 12:00): Από σερί θετικών αποτελεσμάτων προέρχεται η Ιντσεόν, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Σανγκίου (εκτός έδρας). Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική που παραμένει αήττητη (2-1-0), δείχνει να συνέρχεται μετά τις κακές εμφανίσεις που πραγματοποίησε. Από τη δική της πλευρά η Σεούλ έμεινε στο «στείρο» 0-0 με την Ουλσάν στην έδρα της, αγνοώντας πέμπτη σερί αγωνιστική το «τρίποντο» (0-2-3), έμεινε στο -8 από την κορυφή. Μεταμορφωμένη προς το καλύτερο η γηπεδούχος, απογοητεύουν οι φιλοξενούμενοι. Αξία στην κόντρα.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.60 @ Stoiximan)

Σουγόν – Σεονγκνάμ (17/07, 13:00): Επιστροφή στις επιτυχίες για την Σουγόν, η οποία επικράτησε με 1-0 της Σουόν, εντός έδρας. Πρώτη νίκη έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες, ανέβηκε στην πέμπτη θέση και στο +3 από τα μπαράζ υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά η Σεονγκνάμ ηττήθηκε με 3-2 από την Σανγκίου Σανγκμού, εντός έδρας, επιστρέφοντας στις ήττες μετά από δύο σερί επικρατήσεις της. Παρέμεινε στην πέμπτη θέση και στο -2 από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκετά υψηλό το Over με βάση τις επιδόσεις της Σεονγκνάμ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.95 @ Goalbet)

Ποχάνγκ – Σανγκίου Σανγκμού (17/07, 13:00): Βαριά ήττα 3-0 από την Γιεονμπούκ γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Ποχάνγκ, εκτός έδρας. Πρώτη ήττα έπειτα από τρεις διαδοχικές νίκες, στο -3 από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη πλευρά η Σανγκίου συνέχισε θετικό το νικηφόρο σερί της, καθώς πέρασε με το «διπλό» (3-2) από την έδρα της Σεονγκνάμ. Δεύτερη σερί νίκη και πέμπτη στα τελευταία έξι παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (5-0-1). Η καλή παρουσία της Ποχάνγκ εντός έδρας, αντισταθμίζεται από την φόρμα που έχει χτυπήσει στις πρόσφατες εμφανίσεις της η Σανγκίου. Ελκυστικές οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στο «διπλό».

Προγνωστικό: 2 (3.00 @ Betshop)