Προγνωστικά Νοτίου Κορέας: Με τρεις αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα, ολοκληρώνεται και η 19η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, εκεί όπου η Γιεονμπούκ εξακολουθεί να αγνοεί την ήττα και να παραμένει στην πρώτη θέση.

Γιεονμπούκ – Ποχάνγκ (10/07, 13:00): Συνέχεια στο αήττητο σερί της θέλει α δώσει στο σημερινό παιχνίδι με την Ποχάνγκ, η πρωτοπόρο Γιεονμπούκ, που αγνοεί την ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Εφτά νίκες και μια ισοπαλία ο εντός έδρας απολογισμός της. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Ποχάνγκ και θέλει να κάνει την έκπληξη στο σημερινό παιχνίδι. Ωστόσο μετράει μόλις ένα “διπλό” στα τέσσερα τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια. Ομάδες του Over και οι δυο, αναμένουμε μεγάλο σκορ και σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.97 @ Stoiximan)

Σεονγκνάμ – Σανγκγιού (10/07, 13:00): Την τρίτη της διαδοχική νίκη στο πρώταθλημα θέλει να πανηγυρίσει κόντρα στην Σανγκγιού, η Σεονγκνάμ με σκοπό να προσπεράσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, μετράει μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Επέστρεψε στις νίκες η Σανγκγιού και πλέον στοχεύει στην επιστροφή στην πρώτη εξάδα. Δεν τα πηγαίνει καλά μακριά από την έδρα της, έχοντας ηττηθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)

Σουγόν – Σουόν Σίτι (10/07, 13:00): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από δυο σερί ήττες θέλει η Σουγόν, κόντρα στην ουραγό Σουόν Σίτι. Ωστόσο μετράει μόλις μια νίκη στα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Το δεύτερο βαθμό της στα εφτά τελευταία παιχνίδια της πανηγύρισε η Σεούλ και πλέον θέλει να πάρει και μια νίκη, με σκοπό να πλησιάσει τις ομάδες που προπορεύονται. Μετράει μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, χωρίς να έχει πετύχει ωστόσο κάποιο γκολ.

Προγνωστικό: N/G (1.90 @ Betshop)