Προγνωστικά Νοτίου Κορέας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, εκεί όπου η Γιεονμπούκ εξακολουθεί να αγνοεί την ήττα. Αύριο Κυριακή (10/07) τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Γκουανγκτζού – Ιντσεόν (08/07, 13:00): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει στο σημερινό παιχνίδι με την Ιντσεόν, η Γκουανγκτζού, η οποία προέρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από τρεις αγώνες πρωταθλήματος. Αγνοεί την εντός έδρας νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, όπου και έχει απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Το 3×3 θέλει να κάνει από την πλευρά της η Ιντσεόν και να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την ουρά της βαθμολογίας. Ωστόσο μετράει μόλις μια νίκη σε οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια. Αμφότερες είναι ομάδες του Under.

Προγνωστικό: N/G & Under 2.5 (1.88 @ Stoiximan)

Γεονάμ – Γιέγιου (08/07, 13:00): Την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και δεύτερη διαδοχική υπέστη η Γεονάμ, την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον θέλει όσο τίποτε άλλο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Γιέγιου. Ηττήθηκε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της, που έβαλε τέλος στο αήττητο των τριών αγώνων. Με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, η Γιέγιου αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει ότι καλύτερο μπορεί σήμερα, με σκοπό να βάλει τέλος στην αγωνιστική της πτώση. Ωστόσο έχει ηττηθεί στα τρία τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Αναμένουμε γκολ και από τις δυο.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Goalbet)

Σεούλ – Ουλσάν (08/07, 13:00): Χωρίς τους τρεις βαθμούς της νίκης εξακολουθεί να είναι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Σεούλ, έχοντας ηττηθεί στα τρία τελευταία από αυτά. Προσπαθεί να βρει και πάλι ρυθμό, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει, ούσα πλέον έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή. Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Ουλσάν, πετυχαίνοντας την τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και κόντρα στην Σεούλ θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια και να παραμείνει μόνη δεύτερη. Είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι και μπορούν να πάρουν τη νίκη σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (4.25 @ Betshop)