Προγνωστικά Νοτίου Κορέας: Συνέχεια σήμερα στην 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, εκεί όπου και οι τρεις αναμετρήσεις της ημέρας ανοίγουν σέντρα στις 13:00.

Σεονγκνάμ – Ουλσάν (26/06, 13:00): Στην αναζήτηση της πρώτης της νίκης μετά από τέσσερις αγωνιστικές και απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, εξακολουθεί να βρίσκεται η Σεονγκνάμ με σκοπό να παραμείνει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις. Από την πλευρά της, η Ουλσάν μετράει τέσσερις νίκες και μια ήττα στα τελευταία της παιχνίδια. Θέλει να παραμείνει αλώβιτη στο παιχνίδι αυτό, με σκοπό να διατηρηθεί πάνω από την αντίπαλό της. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Ουλσάν, δεν χάνει σήμερα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.55 @ Stoiximan)

Γκουανγκτζού – Γιεονμπούκ (26/06, 13:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης βρίσκεται εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Γκουανγκτζού, μετρώντας δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της κόντρα στην πρωτοπόρο Γιεονμπούκ. Οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούν να είναι αήττητοι μετά από δεκαπέντε αγωνιστικές και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους για να παραμείνουν στην πρώτη θέση. Δυο νίκες και έξι ισοπαλίες ο εκτός έδρας απολογισμός τους. Παίρνουν τη νίκη οι φιλοξενούμενοι αλλά αναμένουμε γκολ και από τις δυο ομάδες.

Προγνωστικό: 2 & G/G (4.00 @ Goalbet)

Σουόν Σίτι – Σανγκγιού (26/06, 13:00): Τον πρώτο της βαθμό μετά από τέσσερις σερί ήττες θέλει να πανηγυρίσει η Σουόν Σίτι, με σκοπό να ξεκολλήσει και από ην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν έχει καταφέρει να πετυχεί ούτε γκολ σε αυτό το αρνητικό της σερί. Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Σανγκγιού και θέλει να κάνει σήμερα το 3×3, με σκοπό να βρεθεί μέσα στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Δύσκολο παιχνίδι για ποντάρισμα, ωστόσο επιλέγουμε το ”διπλό” της Σανγκγιού.

Προγνωστικό: 2 (2.40 @ Betshop)