Προγνωστικά Νοτίου Κορέας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας. Αύριο τα υπόλοιπα παιχνίδια της κατηγορίας.

Σουγόν – Γιέγιου (25/06, 12:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές η Σουγόν, η οποία έχει απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Αντίστοιχα αποτελέσματα έχει και στα ισάριθμα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Την δεύτερη διαδοχική της νίκη και τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ψάχνει η Γιέγιου, με σκοπό να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Έχει επικρατήσει στα δυο από τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, έχοντας ηττηθεί στο πιο πρόσφατο. Επιλογή μας το Over 2.5, που συνηθίζεται στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Stoiximan)

Ποχάνγκ – Σεούλ (25/06, 13:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές και απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, υπέστη η Ποχάνγκ και πλέον ψάχνεται για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, με σκοπό να βρεθεί στην πρώτη εξάδα. Δύσκολο το έργο της κόντρα στη δεύτερη της βαθμολογίας Σεούλ. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Πέντε νίκες και μια ισοπαλία και ο εκτός έδρας απολογισμός τους στα έξι τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια.

Προγνωστικό: 2 (2.11 @ Goalbet)

Γεονάμ – Ιντσεόν (25/06, 13:00): Μονόδρομος η νίκη και για τις δυο ομάδες στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι, καθώς ισοβαθμούν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλουν να απομακρυνθούν από εκεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Την πρώτη της ήττα μετά από τρια παιχνίδια υπέστη η Γεονάμ, σε αντίθεση με την Ιντσεόν που παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές με απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Betshop)