Προγνωστικά Νοτίου Κορέας: Με τις υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα, ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, εκεί όπου η Γιεονμπούκ θέλει να διατηρήσει την πρωτοπορία της.

Σεονγκνάμ – Γιεονμπούκ (12/06, 13:00): Την πρώτη της εντός έδρας νίκη μετά από δυο ήττες σε αντίστοιχα παιχνίδια, θέλει να πανηγυρίσει και πάλι η Σεονγκνάμ κόντρα στην Γιεονμπούκ. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της κόντρα στους πρωτοπόρους, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι μετά από δώδεκα αγωνιστικές. Εφτά νίκες και πέντε ισοπαλίες ο απολογισμός της Γιεονμπούκ, ούσα και μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Μετράει δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: 2 (2.30 @ Stoiximan)

Γεονάμ – Ποχάνγκ (12/06, 13:00): Χωρίς νίκη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Γεονάμ, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. Εντός έδρας μετράει μόλις ένα βαθμό σε πέντε αντίστοιχα παιχνίδια. Χωρίς νίκη παραμένει ωστόσο και Ποχάνγκ, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Έχει πανηγυρίσει δυο νίκες σε έξι παιχνίδια μακριά από την έδρα της και θα προσπαθήσει σήμερα για ακόμη μια.

Προγνωστικό: N/G (1.75 @ Goalbet)

Σουγόν – Σεούλ (12/06, 13:00): Μια καλή εμφάνιση θέλει να πραγματοποιήσει κατά κύριο λόγο στο σημερινό παιχνίδι η Σουγόν, η οποία μετράει μια νίκη και τέσσερις ήττες στα τελευταία της παιχνίδια. Αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες. Από ήττα προέρχεται και η Σεούλ, η οποία πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις μακριά από την έδρα της, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε αντίστοιχα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Αναμένουμε γκολ και από τις δυο ομάδες.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Betshop)