Προγνωστικά Νοτίου Κορέας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στο πρώταθλημα της K League Classic, εκεί όπου την προηγούμενη αγωνιστική, η Ιντσεόν πανηγύρισε την πρώτης νίκη για φέτος και στοχεύει πλέον στο 2×2.

Ουλσάν – Σανγκγιού (11/06, 11:00): Συνέχεια στο αήττητο σερί των τριών αγώνων θέλει να δώσει κόντρα στην Σανγκγιού, η Ουλσάν, η οποία στοχεύει στην τρίτη διαδοχική της νίκη, με σκοπό να ανέβει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, όπου και μετράει μόλις ένα βαθμό. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Σανγκγιού, η οποία έχει ηττηθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια, έχοντας επίσης και μια νίκη. Αμφότερες είναι ομάδες που ”βγάζουν” το Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.95 @ Stoiximan)

Σουγόν – Ιντσεόν (11/06, 12:00): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο αγωνιστικές ψάχνει η Σουγόν, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτά τα δυο παιχνίδια της. Δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική της κατάσταση, έχοντας μόλις μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, ενώ μετράει μόλις δυο βαθμούς στα τέσσερα τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια. Την πρώτη της νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει την προηγούμενη αγωνιστική η Ιντσεόν και σήμερα στοχεύει σε ακόμη μια. Ωστόσο, εμείς αναμένουμε γκολ και από τις δυο ομάδες, επιλέγοντας έτσι το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @ Goalbet)

Γιέγιου – Γκουανγκτζού (11/06, 13:00): Από μια απίστευτη νίκη στην έδρα της Σεούλ (3-4) προέρχεται η Γιέγιου, μια νίκη που ήταν και η τρίτη της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Κόντρα στην Γκουανγκτζού θα κυνηγήσει ακόμη μια, ώστε να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά της από την κορυφή. Έχει επικρατήσει στα τρία από τα έξι εντός έδρας παιχνίδια της, μετρώντας και μια ήττα στο τελευταίο από αυτά. Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Γκουανγκτζού, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Έχει επκρατήσει στα δυο από τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, μέτρώντας επίσης μια ήττα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.85 @ Betshop)