Προγνωστικά Νοτίου Κορέας: Ολοκληρώνεται σήμερα η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, με τρεις αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα (29/05) και τις Σεούλ και Γιεονμπούκ να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση.

Σεούλ – Γιεονάμ (29/05, 09:00): Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας θέλει να παραμείνει η Σεούλ, ποντάροντας παράλληλα και σε απώλεια βαθμών της Γιεονμπούκ. Προέρχεται από τη νίκη στην έδρα της Σεονγκνάμ και θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια σήμερα. Τέσσερις νίκες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της. Από την πλευρά της, η Γιεονάμ μετράει μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας πέντε βαθμούς στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Αμφότερες ”βγάζουν” το Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.85 @ Stoiximan)

Γιεονμπούκ – Σανγκγιού (29/05, 10:00): Αήττητη εξακολουθεί να παραμένει η Γιεονμπούκ στο πρωτάθλημα, έχοντας απολογισμό έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη σήμερα με σκοπό να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Από ήττα προέρχεται η Σανγκιού, η οποία ήταν και η δεύτερη της τα τρία τελευταία παιχνίδια της. Μια νίκη και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.20 @ Goalbet)

Ποχάνγκ – Σουγόν (29/05, 11:00): Από ήττα προέρχονται και οι δυο ομάδες και θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες στο σημερινό παιχνίδι, με στόχο και την 8η θέση της βαθμολογίας. Ούσα ένα βαθμό πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο, η Ποχάνγκ μετράει μόλις μια νίκη σε πέντε εντός έδρας παιχνίδια, έχοντας ηττηθεί στα δυο από τα τρία αντίστοιχα παιχνίδια. Μπορεί να προέρχεται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στην Ουλσάν, ωστόσο η Σουγόν παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της, μετρώντας μια νίκη και τρεις ισοπαλίες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Betshop)